Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

TΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ;

Πέρασε σχεδόν ένας ολόκληρος μήνας και ακόμα περιμένουμε να δούμε την επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Αστυνομίας Ανδρου, σχετικά με τις κλοπές που έγιναν σε καταστήματα  και αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Χώρας.
Οι πληροφορίες λένε ότι υπήρξαν και αυτόπτες μάρτυρες, επίσης, ότι υπήρξαν  και ευρήματα από τα κλοπιμαία, τα οποία στάλθηκαν στην σήμανση Σύρου για περαιτέρω εξακρίβωση.
Περιμένουμε, ακόμα μέχρι και σήμερα, την Αστυνομική Διεύθυνση Ανδρου ή ακόμα και της Σύρου, να ενημερώσουν, για το τι έχει γίνει με αυτήν την υπόθεση.
Βρήκαν σεσημασμένους κλέφτες ή δεν είχαν στα αρχεία τους στοιχεία και όντως πρόκειται για νέους επίδοξους κλέφτες των περιουσιών μας.
Εύλογα και πολλά τα ερωτήματα στην κοινωνία της Ανδρου, που μετά απο έναν μήνα, δεν γνωρίζουν που έχει καταλήξει, αν έχει καταλήξει κάπου αυτή η υπόθεση.
Δεν νομίζουμε να υπάρχει πλέον άλλος χρόνος, όσο και υπομονή να δείξουμε, για το ότι δεν ανακοινώνεται κάτι επισήμως για αυτές τις κλοπές. 
Αλήθεια τόσο χρονοβόρα είναι εκεί στην Σύρο η διαδικασία και η ανακοίνωση του πορίσματος τους;
Δεν μπορεί να παραγνωριστεί το γεγονός, ότι τα  νέα αυτά κρούσματα επιτείνουν την αγωνία, το φόβο και την ανησυχία των κατοίκων του νησιού μας - που όπως είναι γνωστό τώρα τους χειμερινούς μήνες επιτείνεται - αφού δεν ξέρει κανείς, αν κυκλοφορούν ανάμεσα μας οι ληστές και πολύ περισσότερο, εάν πρόκειται να έχουμε ασφάλεια στις περιουσίες μας.
Η υποψία ότι η Αστυνομική Διεύθυνση ανακοινώνει μόνο τις κλοπές που έχει εξιχνιάσει  γίνεται πλέον βεβαιότητα ή όχι ;
Αλήθεια πόσες είναι οι κλοπές που δεν έχουν ανακοινωθεί ;
Πόσοι πολίτες δεν έχουν δει την κλοπή τους να γίνεται Δελτίο  Τύπου;
Οι πολίτες που έχουν πέσει θύματα κλοπής... μη ανακοινώσιμης, ξέρουν...
Η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας περιορίζεται, όταν δεν ανακοινώνεται και πολύ περισσότερο δεν συλλαμβάνονται οι όποιοι κλέφτες.
Δεν μπορεί να καλυπτόμαστε, πίσω απο το γεγονός, ότι  υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και άλλα μέσα, άρα  παίρνει χρόνο η εξιχνίαση κάθε τέτοιας υπόθεσης, γιατί τότε δημιουργούνται και εύλογα άλλα ερωτήματα...
Αναμένουμε λοιπόν,με αφορμή αυτό το τελευταίο γεγονός επίσημες ανακοινώσεις και με αφορμή αυτό, να απαιτήσουμε σύσσωμη η κοινωνία της Ανδρου και των επισήμων αρχών της, την ενίσχυση των Αστυνομικών τμημάτων με προσωπικό, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν ικανοποιητικά στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και βεβαίως, να υπάρχει συστηματικότερη αστυνόμευση σε όλο το νησί μας.
Να βλέπει πραγματικά και ουσιαστικά κάθε επίδοξος κλέφτης ή ληστής ότι υπάρχει ενεργός Αστυνομία και όχι μόνον ότι υπάρχει μόνο στα γραφεία της.

30 σχόλια:

  1. Μην ταράζετε τον ήρεμο ύπνο τους.
    ΕΡΩΤΗΣΗ: είστε σίγουροι ότι τα περιστατικά έχουν καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε του προηγουμενου σχολιου...ναι αυτη ειναι μια καλή ερώτηση...αλλα φανταζομαι σαν Ελληνας πολιτης ότι θα λειτουργει το κράτος και εν προκειμένω και η Αστυνομια και θα μας πουνε τι γινεται.Η ανησυχία και η ανασφάλεια δεν ταιριάζει στους κατοικους του δικού μας νησιού.απο κανένος είδους αδράνεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΡΧΩΝ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ.ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΣΑΣ ΟΡΘΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΘΑ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ..ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ...ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ;ΟΛΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ.ΝΑΙ ! ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ...ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΑΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΡΑΜΠΤΩΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΣ 6-7 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!!!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ 'ΘΑ' ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα περιστατικά που δεν καταγράφονται δεν ερευνώνται. Το μόνο που προσμετράται είναι ότι η αστυνομία της περιοχής λειτουργεί σωστά προλαμβάνοντας την παραβατικότητα. Και στατιστικά οι ανώτεροι βλέπουν ότι η αστυνομία της Άνδρου δεν έχει πρόβλημα γιατί να την ενισχύσουν. Πρόσθετο προσωπικό θα στείλουν εκεί που χρειάζεται, εκεί που λειτουργούν σωστά και δείχνουν τις δυσκολίες τους. Το λέει και ο λαός το παιδί που κλαίει ταΐζει η μάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παιδιά μας δουλευει ο παραπανω σχολιαστής;...γιατι αν ειναι να μην ερευνωνται οι ληστιες και οι κλοπες ...για να μην δεί η προισταμενη αρχή ότι δεν εχουμε θεμα στην Ανδρο...ΠΑΜΕ ΧΑΜΕΝΟΙ !
    Ως πότε το Λιμενικό, θα κάνει αστυνόμευση στα ...χωράφια της Αστυνομίας ;Μια αλλοπρόσαλη λογική που μας εκθέτει και τροφοδοτεί με την ελλειπή μή αστυνόμευση, κάθε επίδοξο κλέφτη...ας σοβαρευτούμε , λοιπόν και ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ...ο υπνος του δικαίου δεν πρέπει να μας κάνει να εφυσυχάζουμε ,αλλα να επαγρυπνούμε και να δημοσιοποιούμε κάθε παραβατικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η πραγματικότητα, είναι κάτι που συνηθίζεται. Μάλιστα οι προϊστάμενοι των τμημάτων έχουν θετική έκθεση για προαγωγή, διότι απέτρεψαν την παραβατικότητα... Γιατί νομίζεις δεν θέλουν να καταγράφονται τα περιστατικά. Όποιο καταγράφεται πρέπει να γίνουν ενέργειες διαλεύκανσης της υπόθεσης.

      Διαγραφή
  7. AΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ,Ν ΑΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Ν ΝΑΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ; ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΄΄ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ'' ...ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ 'Η ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΠΟΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαστε ξέφραφο αμπέλι, όχι τυχαία και το χάλι αυτό είναι γνωστό στους κάθε λογής κακοποιούς: κλέφτες, προαγωγούς, εμπόρους ναρκωτικών, μπράβους και άλλα φρούτα του μπαξέ. Τους δίνεις τον εγκληματία και γυρνούν την πλάτη ώσπου να την κοπανίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TO NHSI MAS PAROUSIAZEI SPOUDAIO POLITISMO KAI TOURISMO.THA PREPEI OI DHMOSIES YPHRESIES NA DOULEUOUN KALA KAI NA MHN FOBOMASTE NA POUME THN ALHTHIA OTAN DEN KANOUN KALA THN DOULEIA TOUS.MONO EKEI STHN ELLADA YPARXEI AFTO ME TIS YPHRESIES POU DEN THELOUN, NA MATHAINEI O KOSMOS PWS DOULEVOUN KAI TI KANOUN.O DHMARXOS EDW STO EXWTERIKO - OPWS KAI EKEI FANTAZOMAI,- TI KANEI, OTAN DEN DOULEVOUN OI DHMOSIES YPHRESIES THS POLITEIAS TOU EPEMBAINEI ME EGGRAFA STO YPOURGEIO GIA THN ASFALEIA TWN POLITWN ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα περιμένουμε την ευαισθητοποίηση της Αστυνομίας Χώρας αλλά και της Σύρου...για πολύ καιρό ακόμα φαίνεται.Μακάρι η σημερινή σας...υπενθύμιση, να ξυπνήσει υπηρεσίες αλλα και την κοινωνία της Ανδρου,για να οργανωθούμε σε κάθε τέτοια παραβατικότητα,γιατί,άμα περπατάμε και εμείς σαν τον κάβουρα....σ ελίγο θα κοιμόμαστε ή μάλλον θα κάνουμε χώρο στο κρεββάτι μας και στον κάθε επίδοξο ληστή ή θα αφήνουμε τις περιουσίες μας και συσκευασμένες,γιαν τις παίρνουν άφοβα...α.. ρέ πατρίδα που σε κατάντησαν,όταν πριν λίγα χρόνια αφήναμε το κλειδί π΄ανω στην εξώπορτα του σπιτιού,τα πράγματα μας,τον βιό μας,έξω στην αυλόπορτα...και τωρα όχι μόνον δεν τολμούμε,αλλά δεν αποθαρρύνουν με την στάση τους και κάθε επίδοξο ληστή,είτε ζεί αναμεσα μας,ειτε μας ερχεται απο την Αθηνσα καλά πληροφορημένος,κάνει τις κλεψιές του και φεύγει σαν κύριος με το πρώτο βαπόρι της γραμμής.Εχει να πεί κανένας κάτι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. gia na kanoun mploka exoun kosmo omws e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να κάνουν και μπλοκα λέω εγώ..αλλα όχι όμως γιαν α κόψουν κλησεις και να εχουν εσοδα,προκαλωντας ετσι την δημοσια αγανακτηση,οταν δεν αστυνομευεται επαρκως, σε τοσα αλλα το νησί μας.Η αποδοχη της κοινωνιας των δημοσιων υπηρεσιων,αυτης ακομα της αστυνομιας,εχει απηχηση, μονον οταν βλεπουν οι πολιτες,ουσιαστικές παρεμβασεις και χωρις ιχνος εφυσυχασμού,καθε κλοπή ή αλλου ειδους παραβατικοτητα να τιμωρειται.Καθε αλλη αδρανεια και αδιαφορια..ευλογα δημιουργει ερωτηματα που λένε... για συγκαλυψη,αποσιωπηση,κουκουλωμα και άλλα τετοια, που ολοκληρη η Ελλαδιτσα μας βιωνει, τοσα χρονια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατι όχι και μπλοκα ρε παιδια; τι φοβομαστε όταν ειμαστε ενταξει;δηλαδη τι ειναι καλυτερα ν ακυκλοφορουν αμαξια χωρις διπλωματα,αδειες,ασφαλεια,αλλοδαποι που ειναι κινδυνοσ-θανατος..και να τους αφηνουμε ολους ; αληθιεα τετοια στοιχεια δνε ανακοινωνονται απο τηνα στυνομια της Ανδρου ποτε; Εδω σε ολη την Ελλδα διαβαζουμε εκατονταδες δελτια τυπου,για τις επιτυχιες αλλα και τις αποτυχιες τους, που πρεπει να μαθαινουμε ολοι μας...γιατι αραγε στο νησί μας δεν λειτουργουμε ετσι; κυριοι προισταμενοι της Συρου εχετε κατι να μας πειτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διαβαζω και εγω τα σχολια και αναρωτιεμαι,οπως και ο πρωτος σχολιαστης...αν αληθεια τα εχουν γραψει στο βιβλιο συμβαντων τα γεγονοτα του 3ημερου; πολύ βασική διαπιστωση που πρεπει να ερευνηθεί επισημως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το χειροτερο ειναι οτι ολοι αυτοι αν κυκλοφορουν ελευθεροι τωρα που οι κλεψιες εγιναν γνωστες την ιδια ωρα,θα κανουν παρτυ στα σπιτια οσων Ανδριωτων μενουν μονιμα στην Αθηνα και θα γυρισουν στο νησι λογικα το Πασχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν είναι η αστυνομία να μας προστατεύει με αυτόν τον τρόπο, να μας αφήνει στο έλεος των κακοποιών και την πάρει είδηση η τρόικα τότε ειναι βέβαιο ότι θα την ιδιωτικοποιήσει ή ο Μητσοτάκης που θα τους θέσει σε διαθεσιμότητα
    Το αστείο είναι ότι τότε θα ζητάνε συμπαράσταση από τον λαό που δεν τον προστατεύουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σκεφτείτε αυτά γίνονται στη Χώρα που υπάρχει και αστυνομία. Στα χωριά οι έχοντες σπίτια και οι ηλικιωμένοι καλά θα κάνουν να προσεύχονται στον Άγιο Αρτέμιο. Βοήθεια από τον Άγιο μπορεί να έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πριν χρόνια αστυνομικός για να εξιχνιάσει κλοπή, έφερε και μαραγκό μαζί του. Έκοψε την πόρτα του μαγαζιού γύρω από το πόμολο και το κομμάτι το έστειλε στην Σύρα για να βρει η ασφάλεια τον κλέφτη από τα δακτυλικά αποτυπώματα. Ο ιδιοκτήτης εκτός την απώλεια της κλοπής επιβαρύνθηκε και με νέα πόρτα. Το θυμίζω γιατί ο αστυνομικός αυτός πήρε και προαγωγή αργότερα έγινε και διοικητής του νησιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το διάβασα και άρχισα να ανησυχώ. Μπήκα στο λούκι και άρχισα να ψάχνω για συστήματα ασφαλείας. Αν εντοπίσουν ύποπτο και τηλεφωνήσω στην αστυνομία θα έλθει προς βοήθεια μου έγκαιρα; εννοώ τη νύχτα όταν δρουν οι κλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και η περιφερειακή διεύθυνση της Σύρου δεν ανακοινώνει ή ενημερώνει για παράνομες πράξεις. Μόνον για τις εξιχνιάσεις εκδίδει δελτίο τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και οι αστυνομικοί είμαστε κομμάτι της κοινωνίας. Έχουμε τα ίδια προβλήματα με τους πολίτες. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την εγκληματικότητα. Επιδιώκουμε την αποδοχή του κόσμου. Πολιτικά ανήκουμε σε όλο το φάσμα των κομμάτων. Οι ακραίοι πολιτικά αστυνομικοί όπως και οι πολίτες αποτελούν αντικείμενο ενασχόλησης του τύπου και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κανόνας. Μην αγνοεί η κοινωνία ότι αστυνομικοί γίνονται παιδιά από τις λαϊκές περιοχές. Κατά κανόνα χαμηλών έως μέτριων εισοδημάτων.
    Η αποδοχή του κόσμου για το έργο μας είναι η ευσυνείδητη προσπάθειά μας στο καθήκον προστασίας του πολίτη. Και οι όποιες εξαιρέσεις δεν ακυρώνουν τον κανόνα.
    Η αστυνομία της Άνδρου έπρεπε και πρέπει να επιδιώκει την επικοινωνία με τον τύπο της περιοχής. Η επικοινωνία αυτή είναι υπερ του πολίτη.
    Ο τύπος της Άνδρου δεν είναι ακραίος και ένας λόγος παραπάνω για αμοιβαία επικοινωνία.
    Το ρεπορτάζ σας μετριοπαθές αλλά απουσιάζει η αστυνομική ενημέρωση για το συμβάν. Μια ενημέρωση που φέρνει την αστυνομία κοντά στον πολίτη ενισχύοντας το αίσθημα της ασφάλειας.
    Προσωπικά αν ήμουν υπεύθυνος θα επικοινωνούσα μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Προσωπικά αν ήμουν υπεύθυνος θα επικοινωνούσα μαζί σας'....Τα ειπες ολα σε μια προταση!!!!!!

      Διαγραφή
  22. ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Η ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ,Ο ΓΟΝΙΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΗΤΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ! Η ΠΡΟΒΟΛΗ Κ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΘΗ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ...ΓΡΑΦΕΙ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΠΙΖΗΤΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥ! ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ..ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΝΑΝ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ...ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ...ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ, ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ Β΄ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΤ' ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ (ΟΧΙ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ) ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΕΦΟΡΙΑ, ΤΟ ΙΚΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, Ο ΔΗΜΟΣ, Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο/Η ΦΙΛΟΣ/Η ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ Η' ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Η' ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΕΝΩ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που να φτιαχτεί και ο ρατσιστικός νόμος, θα έρχεται ο ασιάτης θα κάνει ότι γουστάρει και όταν θα επεμβαίνουν τα όργανα της πολιτείας θα επικαλείται ρατσιστική συμπεριφορά και θα την σκαπουλάρει. Στην Αγγλία θα να τον κάταργήσουν γιατί αύξησε την εγκληματικότητα των τριτοκοσμικών και μάλιστα ατιμώρητα. Ο ποινικός κώδικας τους δεν θα έχει ελαφρυντικά λόγω φυλετικής καταγωγής. Στην γερμανία το ίδιο διότι δεν βοηθά στην ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία τους και συμβάλλει στην γκετοποίησή τους.

      Διαγραφή
  25. Θα ηθελα να μαθω (αν γινετε) απο τους υπευθυνους του blog αν εχουν κανει προσπαθεια να μιλησουν με καποιες υπηρεσιες που σχετιζονται με το θεμα ειδικα εντος Ανδρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στο "ΑΝΔΡΟΣ σήμερα" πάντα ερευνούμε οτιδήποτε δημοσιεύεται. Θέλουμε η πιθανότητα ελλιπούς πληροφόρησης να είναι περιορισμένη. Αποσκοπούμε στην έγκυρη ενημέρωση. Κανόνας που αρκετές φορές είναι η αιτία να "χάνουμε" την πρωτιά της δημοσίευσης.
    Στο συγκεκριμένο θέμα οι συντάκτες του, το ερεύνησαν από πολλές πηγές. Μόνον η Αστυνομία δεν μας πρόσφερε ενημέρωση. Για το λόγο αυτό επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά στις υπηρεσίες τής, της Άνδρου και της Σύρου.
    Η αστυνομία αρνήθηκε να ενημερώσει την ιστοσελίδα μας ενώ γνωρίζει ότι είναι δημοσιογραφική και προσφέρει ενημέρωση χωρίς ακρότητες.
    Η Αστυνομία και όχι η μόνη υπηρεσία, γνωρίζει ότι το "ΑΝΔΡΟΣ σήμερα" υπηρετεί καθημερινά την ελευθερία του τύπου και όχι την ασύδοτη εκδοχή του.
    Κάποτε πρέπει οι υπηρεσίες του νησιού να καταλάβουν ότι είναι συνταγματική τους υποχρέωση να ενημερώνουν τους πολίτες και μέσω του τύπου. Να μην αποφεύγουν τον τοπικό τύπο και να γίνονται διάχυτοι και στο πιο άσημο μέσο ενημέρωσης της Αθήνας (τηλεόραση κλπ) ή της Σύρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή