Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Κανένα πρόβλημα για τους επισκέπτες 
της ιστοσελίδας μας

Παρά τα μέτρα ασφαλείας που έχουμε λάβει, δυστυχώς δεχθήκαμε,  χτές το βράδυ γύρω στις 22:30, νέα επίθεση απο κακόβουλο  λογισμικό.
Προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα  δεδομένα του blog μας και αμέσως, μπλοκάραμε αυτήν την επιβουλή.
Τα συστήματα ασφαλείας και προστασίας, τόσο τα δικά μας όσο και της Google, το εντόπισαν  και αμέσως φροντίσαμε να αποκρουστεί η νέα αυτή επίθεση.
Ξεκινήσαμε την διαδικασία αντιμετώπισης και αποκατάστασης από το κακόβουλο λογισμικό, με μια σειρά μέτρων, βήμα-βήμα με την Google.
Οφείλουμε εδώ να τονίσουμε, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με όλους εσάς τους επισκέπτες και ότι το δικό σας ΄΄κλικ '' στην σελίδα μας, δεν κινδύνευε, ούτε κινδυνεύει, απο τέτοιου είδους επιθέσεις, έχει να κάνει με εμάς και εσείς είστε απόλυτα ασφαλείς, που μας  τιμάτε με τις επισκέψεις σας !
Τέλος εκτός απο το κακόβουλο λογισμικό, δεχτήκαμε όμως και καλόβουλες επιθέσεις, με τις επισκέψεις σας και τα σχόλια σας, για το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε και για αυτό σας  ευχαριστούμε απο τα βάθη της καρδιάς μας....συνεχίζουμε!!!


Oι διαχειριστές του ''ΑΝΔΡΟΣ σήμερα''

3 σχόλια:

  1. Η φωνή σας ενοχλεί. Αφού δεν μπορούν να σας φιμώσουν εσάς το επιχειρούν στην ιστοσελίδα. Υπάρχει ένας πρώην που στάζει χολή για το Άνδρος Σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιδεροκέφαλοι, να προσέχετε, αυτά παθαίνουν όσοι τα βάζουν με τους ψευταρχόντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ! ! ! ! ! ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΦΕΝΕΙΟ,ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ...ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ....ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ! ! !
    ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ! ! ! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΑΜΜΕΝΟΣ ΦΑΡΟΣ - ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή