Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΑΥΡΙΟΥ

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ 


Προχωρούν με βάση το χρονοδιάγραμμα οι εργασίες θεμελίωσης του νέου Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου.
Η επίσκεψη μας στον χώρο του εργοταξίου μας επιφύλασσε ομολογουμένως μία ευχάριστη έκπληξη, αφού διαπιστώσαμε και σας παρουσιάζομαι φωτογραφίες από τις εκσκαφές στον προαύλιο χώρο, όπου βεβαίως δεν λείπουν και τα προβλήματα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και έχουν να κάνουν με τα υπόγεια νερά που συναντούν τα τρυπάνια εκσκαφών.

Προβλήματα που ήταν σε γνώση της μελέτης και του εργολάβου και σήμερα που τα βρίσκουν μπροστά τους,πραγματικά αντιμετωπίζονται και δεν πηγαίνουν πίσω, ούτε μέρα την πρόοδο των έργων.
Ευχάριστη πραγματικά έκπληξη, γιατί όλοι μας στην Ελλάδα ζούμε, ξέρουμε και έχουμε δεί τι συνήθως γίνεται σε δημόσια έργα με τους εργολάβους και τις εκ των υστέρων αναθεωρήσεις των τιμών κατασκευής των δημοσίων έργων,με επιπλέον χρηματική κάλυψη,
με αποτέλεσμα πολλές φορές να πέφτουμε σε διαιτησίες κλπ και έτσι να μαραζώνουν,να απαξιώνονται  και να πηγαίνουν χρονικά πολύ πίσω ή και ακόμα να μένουν μετέωρα, τέτοιου είδους έργα.











12 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΣΠΑ , ΑΥΤΑ ΠΕΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ,ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΠΑΤΣΙ ΓΑΥΡΙΟ ,ΛΙΜΑΝΗ ΓΑΥΡΙΟΥ ,ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΜΠΑΤΣΙΟΥ ,ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΝΔΡΟΥ ΚΛΠ .ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . ΑΧΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προεκλογικός παλαιάς κοπής είσαι φιλαράκο. Ποιό σχολείο ένταξε στο ΕΣΠΑ ο Κυριάκος Θωμάς, λες και μόνος του κυβερνούσε το δήμο οι υπόλοιποι σύμβουλοι ήταν άβουλα όντα, διακοσμητικά στοιχεία. Το να στέλνω ένα "χαρτί" και να λέω ότι θέλω να γίνει ένα έργο ή μια ελλειπή μελέτη είναι λόγια, απλές επιθυμίες . Οι μελέτες που εγκρίνονται πρέπει είναι πλήρεις και να υπηρετούν το σύγχρονο και όχι τις προδιαγραφές του παρελθόντος. Σαν το γήπεδο του Μπατσιού που το ενδιαφέρον περιορίστηκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς πρόβλεψη για ανθρώπινα αποδυτήρια ή κερκίδες που να χρησιμοποιούν άνθρωποι και όχι αρκούδες. Να μιλήσουμε για το ξενοδοχείο Αφροδίτη που το γκρέμισε χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη και σχεδιασμός για το τι θα γίνει εκτός από ερείπιο. Τέτοιοι πολιτικοί μας κατάντησαν χρεωκοπημένους με το λαϊκισμό και την ανωφελή διαχείριση του δημοσίου χρήματος. Ας τους ξεπεράσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλος πολιτικός ο Κυριάκος αλλά με μικρά έργα. Να; γιατί δεν πάμε καλά ως χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας λυπαμαι..κακομοιρηδες.σας χαλασε ο Θωμας?η ακομα φοβαστε μη χασετε την μασα?,εχετε μεινει οι μισοι..Διοικουν τον δημο..ατομα με 60-100 ψηφαλακια...γιατι οι μισοι παραιτηθηκαν.και επιμενεται αχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να γνωρίζεις έχω 6 ψήφους οικογενειακούς. Του πατερα μου είναι προβληματική λόγω υγείας. Μπορώ να επηρεάσω και λίγους άλλους. Μπορώ να φανώ χρήσιμος; Στο deal δεν δέχομαι επιταγές (υποσχέσεις). Να βρεθούμε να συζητήσουμε τη συνεργασία. Γενικά είμαι ανεξάρτητο άτομο δένομαι με τους φίλους μου εφόσον υπάρχει η κοινή συνισταμένη που τροφοδοτεί τη σχέση μας. Είμαι πιστός υπηρέτης εφόσον έχουμε την εξουσία για να την υπηρετώ και να βγάζω το μεροκάματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ότι και να πείτε δεν μετράει. Ο Κυριάκος είναι Ναπολέων. Πέφτει και ξανάρχεται στην εξουσία. Αν ήταν αυτός υποψήφιος δήμαρχος θα είχε εκλεγεί. Προσέχτε τη συμπεριφορά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8 χρόνια δήμαρχος πείτε μου ένα έργο που έκανε... γιατί εγώ τα βλέπω όλα ίδια τα τελευταία 15 χρόνια στην Υδρούσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας ζαλίσατε οι πολιτικοί ποιος το έκανε λες και σεις το χρηματοδοτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΘΩΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ,ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΤΡΕΜΕΤΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΟΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΜΕ ΙΔΙΩΚΤΙΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΘΙΟΥ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΄!!!ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ,ΠΑΡΑΠΟΙΗΤΑΙ ,ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ !!! ΤΩΝ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΩΝ ,ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ,ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΗΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗ ,ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΩ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ,ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΜΕ ΠΡΑΞΗΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΗ

    Οι Μαυριγιαλούροι έχουν παρέλθει προ πολλού..
    Τέρμα πιά στα μισά έργα της "μακέτας" στην Άνδρο !!
    Θέλουμε να ψηφίσουμε δήμαρχο και συμβούλους ουσίας.
    Όχι παλιά αλλα και γνωστά "ψώνια και λαμόγια" της αρπαχτής..
    Τελεία και παύλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιστεύω ότι πρόκειται για μεγάλο έργο, αφού το διεκδικούν οι πολιτευόμενοι, δηλαδή τα τσιράκια τους για λογαριασμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή