Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ 
 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ  ΡΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΝΤΑΚΙΩΝ

Στην Πάρο θα γίνει αυτήν την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου η συνεδρίαση του Περιφεριακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.
Ανάμεσα στα είκοσι πέντε (25) θέματα της ημερήσιας διάταξης,βρίσκεται σαν 13ο (...ελπίζουμε να μην είναι γρουσούζικο),το θέμα λήψης απόφασης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ανδρου και της Περιφέρειας,για έργα,αντιπλημμυρικής προστασίας (καθαρισμός ρεμμάτων κλπ).

Ελπίζουμε οι μετέπειτα διαδικασίες να είναι γοργές και να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα παρέμβασης στο νησί μας, που τόσο πολύ επλήγη από τις φωτιές και τώρα κινδυνεύει στην πρώτη νεροποντή.
Να ακουστεί η ήδη εκφρασμένη αγωνία των κατοίκων των καμμένων περιοχών, ότι πρέπει, να ανάψουν μηχανές στο φούλ, στα μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου,για την έγκαιρη δραστηριοποίηση τους και εξυπακούεται, με προτεραιότητα στις καμμένες εκτάσεις και τα εκεί ρέμματα και κοίτες.
Να μεταφέρουμε την αγωνία των κατοίκων,ότι,θα πρέπει τα μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας, να σταματήσουν ΝΑΙ να σταματήσουν κάθε άλλη δραστηριότητα και να οργώσουν, προγραμματισμένα κατά σειρά επικινδυνότητας, κάθε ρέμμα μικρό ή μεγάλο, πριν κλάψουμε περιουσίες.

1 σχόλιο:

  1. Να θυμίσετε στο Δήμο και την Περιφέρεια ότι οι βροχές οι δυνατές αρχίζουν από τον Νοέμβρη. Τα έργα πρέπει να προηγηθούν των βροχών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή