Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΔΡΟΥΣΑ- ΑΝΩ ΜΕΡΑ 3-4

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Περίπου  200 άτομα ήρθαν χθες στο Σαμαρείνιο γήπεδο στο Μπατσί, , ώστε να γνωρίσουν τα αποκαλυπτήρια της Υδρούσας που έπαιξε αντιμέτωπη με την Άνω Μερά Μυκόνου για την πρώτη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων. Η Υδρούσα μπήκε πολύ δυνατά στων αγώνα και κοίταξε στα μάτια τα Άνω Μερά παρόλο που είναι μια ομάδα με εμπειρίες από εθνική κατηγορία καθώς πέρσι αγωνίζονταν στην Δ' εθνική.

Το πρώτο 20 λεπτό το ματς ήταν αναγνωριστικό για της δύο ομάδες. Όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα της Υδρούσας άρχισε να πιστεύει ότι μπορεί να σταθεί και να δει στα μάτια τους αντιπάλους της και στο 25` λεπτό της αναμέτρησης ο Γλυνός με ένα μακρινό σουτ έδειξε της άγριες διαθέσεις του. Στο 27` ο Μουτσάι μετά από κλέψιμο που πραγματοποίησε από τα δεξιά έπιασε το σουτ που πέρασε για λίγο άουτ. Στο 30` μετά από στημένο από μακρινή θέση ο Γλυνός έπιασε ένα δυνατό, τεχνικό σουτ αλλά το δοκάρι του στέρησε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Υδρούσας. Η απάντηση των Άνωμεριτών δεν άργησε, στο 32` ο  Τουρέ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στα δεξιά της μικρής περιοχής αλλά με τον Παπουτσή να του αρνείται το γκολ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου με της ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι θεατές απόλαυσαν ένα συγκλονιστικό  δεκάλεπτο το οποίο περιελάμβανε πέντε γκολ. Το χορό των τερμάτων άνοιξε ο Γλυνός στο 55` με απευθείας φάουλ και πριν καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο 57` με ατομική προσπάθεια κάνει  το 2-0 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 60` ο Γονίμ υποπίπτει σε πέναλτι με τον Βαιζνάκη να ευστοχεί και να μειώνει σε 2-1. Ο Γλυνός όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και στο 63` πιάνει ένα δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα της Μυκόνου Γκότσης να κάνει ασταθή απόκρουση και τον Βλάμη σε πλεονεκτική θέση, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1. Στο 65` μετά από κόρνερ τα Άνω Μερά μειώνουν σε 3-2 με αυτογκόλ του Ζουμή. Στο 67`οι Μυκωνιάτες πραγματοποίησαν την πρώτη τους αλλαγή με τον Μποτσόβα να παίρνει την θέση του Πετράκη. Στο 80` η Υδρούσα κάνει και αυτή με την σειρά της αλλαγή με τον Θωμά να παίρνει την θέση του Μανάλη. Στο 85` λεπτό τα  Άνω Μερά είχαν δοκάρι με τον Βαιζνάκη  από φάουλ και στην επαναφορά ο Ασημομύτης πιάνει ένα μονοκόμματο σουτ αλλά με τον Παπουτσή σε καλή θέση αποσοβεί την ισοφάριση. Στο 86` λεπτό ο Μπάμπης παίρνει την θέση του Βλάμη και ντεπουτάρει σε επίσημο ματς.
 Οι καθυστερήσεις άνηκαν στα Άνω Μερά καθώς ο Τουρέ κάνει το 3-3 στο 90` και με την Υδρούσα να παίζει με 10 παίκτες καθώς ο Ζουμής ήταν εκτός αγώνα λόγο τραυματισμού ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Αλιράι στο 94`. Ο Τουρέ έλουσε μια ψυχρολουσία τους φιλάθλους της Υδρούσας καθώς στο 94` πετυχαίνει  γκολ με ασύλληπτο σουτ και κάνει το 3-4 . Στο 95` η ομάδα της Μυκόνου έκανε την δεύτερη του αλλαγή με τον Κίουση να παίρνει την θέση του Ασημομύτη.
Man of the mats : Γλυνός Αριστείδης 
ΥΔΡΟΥΣΑ: (ΦΙΛΛΙΠΑΣ, ΜΠΑΡΟΥΣ) ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΒΟΛΙΚΑΣ, ΓΟΝΙΜ, ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ, ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,  ΖΟΥΜΗΣ (ΑΛΙΡΑΙ), ΒΙΔΑΛΗΣ, ΜΑΝΑΛΗΣ (ΘΩΜΑΣ), ΒΛΑΜΗΣ (86` ΜΠΑΜΠΗΣ), ΓΛΥΝΟΣ,ΜΟΥΤΣΑΙ
ΑΝΩ ΜΕΡΑ: (ΤΖΙΟΒΑΣ) ΓΚΟΤΣΗΣ, ΠΕΤΡΑΚΗΣ (67`ΜΠΟΤΣΟΒΑ), ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ, ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ,ΓΑΛΟΥΝΗΣ,ΚΟΥΚΑΣ,  ΝΤΙΛΙΕ, ΤΟΥΡΕ, ΒΑΙΖΝΑΚΗΣ, ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ( 95` ΚΙΟΥΣΗΣ)

Κυριάκος Μουστάκας

4 σχόλια:

  1. Μια διαφορετική Υδρούσα. Μια Υδρούσα που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν να χάσει με μικρό σκορ. Στο πρωτάθλημα είναι βέβαιο ότι θα είναι πλέον υπολογίσιμη ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προβολή και οι παρουσιάσεις λειτούργησαν θετικά και θα λειτουργούν ενθαρρυντικά για τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παρουσιαση και η προβολή των φετεινών στόχων της ομάδας μας, μέσα απο το ΑΝΔΡΟΣ σήμερα,φάνηκε απο τον πρώτο επίσημο αγώνα και μακάρι μέσα απο τους χιλιάδες αναγνώστες σας,να ευαισθητοποιηθούν και έρχονται στα παιχνίδια εντός έδρας ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι.Ειναι σίγουρο ότι με γεμάτες εξέδρες τα παιδιά μας,θα αποκτησουν φτερά και θα μας εκπροσωπήσουν φέτος επαξια,μια και σε αυτά πέφτει το βα΄ρος ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ανδρου στις Κυκλάδες,βάζοντας γερά θεμέλια για ολοένα καλύτερη πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε γήπεδο χωρίς εξέδρες και με τους θεατές στο βουνό ..είναι χλομό το "γεμάτες" !!
    Νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή