Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΣΧΟΛΗ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Ο Τεχνικός Σύμβουλος και scout της Ακαδημίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Γιώργος Αμανατίδης επισκέφθηκε την Σχολή Ποδοσφαίρου στην Άνδρο.
Στην διήμερη επίσκεψη εργασίας, την  Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Ιουνίου, παρακολούθησε  προπονήσεις των τμημάτων σε δύο από τα τέσσερα  γήπεδα, που χρησιμοποιεί η Σχολή σε όλο το νησί.
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση και συζήτηση με τους γονείς των αθλητών, εξηγώντας τους τον σημαντικό ρόλο που παίζει η αθλητική εκπαίδευση και ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες μέσα από την διαπαιδαγώγηση και την διαμόρφωση προσωπικοτήτων.
Αναφέρθηκε στο σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η Σχολή στην Άνδρο και οι άνθρωποι που την πλαισιώνουν, οι οποίοι μέσα από πολλές προσπάθειες και κόπο  επιδιώκουν να δώσουν τις κατάλληλες βάσεις στο ποδοσφαιρικό μέλλον του νησιού.
Παρότρυνε τους γονείς να βρίσκονται κοντά σε όλες τις ενέργειες που
γίνονται για το καλύτερο μέλλον των παιδιών τους, αφού αυτό που διδάσκονται είναι ότι πιο υγιές.  
Στην συνάντηση με την Πρόεδρο, τα Μέλη του Διοικητικού και τους προπονητές της Σχολής   έγινε απολογισμός του πρώτου χρόνου λειτουργίας. 
Στις κορυφαίες διακρίσεις περιλαμβάνεται η δεύτερη θέση της παιδικής ομάδας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων και η επιλογή του τερματοφύλακα των παίδων Έντυ Τζαμάι στους 20 καλύτερους ποδοσφαιριστές των υποδομών του Ολυμπιακού. Ο αθλητής της ομάδας της Άνδρου ξεχώρισε ανάμεσα από 400 ποδοσφαιριστές της ηλικίας του που διαθέτουν πανελλαδικά οι υποδομές του Ολυμπιακού.
Τα σημαντικά αποτελέσματα που επήλθαν φέρουν και επαναπροσδιορισμό των  στόχων για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2013-2014...




3 σχόλια:

  1. Χρόνια στις ποδοσφαιρικά ανεπτυγμένες χώρες η πρώτη ομάδα ενισχύεται κυρίως από τις υποδομές. Στην Ελλάδα καλλιεργήσαμε τις μεταγραφές κυρίως ξένων με κριτήριο αν μας βγεί. Τα παιδιά αυτά του Ολυμπιακού θα αναδείξουν και τις ομάδες της Άνδρου αν θελήσουν οι ομάδες να τα αξιοποιήσουν και δεν συνεχίσουν να παιζουν οι γνωστοί. Το κυριώτερο και πιο επικίνδυνο είναι να εκφράζουν άποψη οι παράγοντες, άποψη που σχετίζεται με το παρακμιακό ποδόσφαιρο που γνώρισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν πολλά χρόνια οι παίκτες και οι παράγοντες του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ έβγαλαν άσχετο τον τότε προπονητή τους, ο οποίος είχε δίπλωμα β' κατηγορίας της Αγγλίας, ένα βαθμό κάτω από την Α΄κατηγορία. Διέθετε εμπειρία και γνώση τόσο του αθλήματος όσο και στην οργάνωση των ομάδων. Την γνώση και την εμπειρία του την πρόσφερε δωρεάν! Καλό είναι να κάνετε ένα ρεπορτάζ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα και αυτή η σχολή ποδοσφαίρου είναι παρήγορο μήνυμα ότι κάτι έχει ξεκινήσει και αλλάζει στην Άνδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή