Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ  ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

Ο Μάριος Φραγούλης δίνει συναυλία το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 10 το βράδυ στην πλατεία του Αφανή Ναυτή στη Χώρα.
Ο δημοφιλής ερμηνευτής στην Πλατεία του Αφανή Ναύτη με φόντο το Ενετικό Κάστρο της Χώρας και την Πανσέληνο, επιφυλάσσει ένα ταξίδι στις μελωδίες διάσημων τραγουδιών του κλασικού ρεπερτορίου (Classical-Crossover), των μιούζικαλ και του παγκόσμιου κινηματογράφου, δίνοντας μία διαφορετική ερμηνεία σε τραγούδια όπως των Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, John Lennon και Charlie Chaplin.
Από το πρόγραμμα της συναυλίας δεν θα λείπουν και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία («Η εποχή της αγάπης» του Μάνου Χατζιδάκι, «Ο κήπος των ευχών»), αλλά φυσικά και κάποιες εκπλήξεις!
Μέρος από τα  έσοδα  θα διατεθούν στα ιδρύματα: «Η ΑΡΓΩ», Ειδικό Παιδαγωγικό Κέντρο, ΜDA Hellas και στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η ΧΑΡΑ».
Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διεθνούς Regatta του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 18€ και 25€ και διατίθενται και σε επιλεγμένα σημεία στην Άνδρο αλλά και μέσω διαδικτύου (www.ticketpro.gr)


ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ


Ο Μάριος Φραγκούλης είναι ένας σύγχρονος τενόρος και ηθοποιός, ο οποίος δεν κλείνεται αποκλειστικά στα καλούπια της όπερας, αλλά πειραματίζεται με διάφορα είδη μουσικής και έχει τη δυνατότητα να τραγουδήσει από hard rock έως pop και άριες. Το εύρος των δυνατοτήτων του αποδεικνύεται άλλωστε μέσα από τις διάφορες δισκογραφικές του δουλειές, όπως "Amor Oscuro", "Passione", "Follow your heart" και "Φεγγάρι Ερωτευμένο" - το οποίο έγινε τριπλά πλατινένιο στην Ελλάδα -, καθώς και από τις ποικίλες εμφανίσεις του σε θεατρικές παραστάσεις, όπως το "West Side Story", το "Grease", "Les Misérables" και σε διάφορες ελληνικές αρχαίες τραγωδίες.  
Έχοντας συμβόλαιο με τη Sony Classical New York, ο Μάριος Φραγκούλης είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για συναυλίες και να συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες όπως οι Placido Domingo, José Carreras, Monserrat Caballé, Lara Fabian, Lucio Dalla, και πολλούς άλλους. Το 2010 κυκλοφόρησε το άλμπουμ του "Η εποχή της αγάπης", με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου