Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ξεκούραση των πληρωμάτων και...

 Μαγική βραδιά με τον Μάριο Φραγκούλη

Το γεμάτο φεγγάρι και οι ήχοι από τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη άφησαν αξέχαστη τη βραδιά του Σαββάτου στον κόσμο που πλημμύρισε την  Πλατεία Βασιλείου Γουλανδρή (γνωστή ως Γηροκομείου) στη Χώρα.
Ο δυνατός αέρας ακύρωσε τη mach race του Σαββάτου, αλλά η βραδιά ήταν μοναδική στον 46ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα της Ανδρου.
Ο Μάριος Φραγκούλης χάρισε μαγικές στιγμές στον κόσμο που έδωσε το παρών στη συναυλία που δόθηκε και για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 
Τη βραδιά άνοιξε η πρόεδρος του ΝΟΑ, Αντίκλεια Τρικόγλου, η οποία τόνισε: 
"Πάντα τον αγώνα μας προσπαθούμε να τον συνδυάσουμε με κοινωνικές και πολιτιστικές. 
Ετσι φέτος η διοίκηση του ομίλου μας εργάστηκε με την κ. Αννα Πολέμη, η οποία είναι η διοργανωτής της συναυλίας. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν σε τρία φιλανθρωπικά ιδρύματα, το Αργώ, το ΜΒΑ και το Χαρά. Για εμάς είναι μεγάλη χαρά που βοηθάμε. Με την ευκαιρία να σας υπενθυμίσω το κοινωφελές έργο του ομίλου. Παραδίδουμε δωρεάν μαθήματα ιστιοπλοΐας στα παιδιά της Ανδρου βοηθώντας να αναπτύξουν την αγάπη τους για τη θάλασσα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μάριο Φραγκούλη, οποίος μας αγαπά και τον αγαπάμε. Επίσης ευχαριστώ το Δήμο και το Γηροκομείο". 
Ο Μάριος Φραγκούλης συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια ξεχωριστής πορείας στο ελληνικό και διεθνές στερέωμα και το γιορτάζει με μια σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα, με πρώτη αυτήν στην Ανδρο.
Ο Μάριος Φραγκούλης έχει στενές οικογενειακές σχέσεις με την οικογένεια Πολέμη και μάλιστα με την  Αννα Πολέμη ερμήνευσαν ¨Τα παιδιά του Πειραιά".
Ο Μάριος Φραγκούλης δήλωσε:"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στην Ανδρο, όπου με συνδέουν πολλά. Χαίρομαι γιατί είμαστε οικογενειακοί φίλοι με την οικογένεια Πολέμη και παίζαμε εδώ από 12 χρονών.
Είναι πολύ ωραίο που βρισκόμαστε στο 46ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα και συνδυάζουμε τη μουσική με τη θάλασσα".
 Video της βραδιάς μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ

1 σχόλιο:

  1. Ωραίο τραγούδι διάλεξαν. Τα παιδιά του Πειραιά. Μια Πολέμη να τραγουδά τραγούδι του Ολυμπιακού. Τι να κάνεις όταν βρίσκεσαι στη Χώρα, ας λέγεσαι και Πολέμης συμβιβάζεσαι με το λαό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή