Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΕΝΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ

Τελευταία ενημέρωση 12:40 

Η μετακίνηση του τελευταίου 24ώρου
Σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της προστασίας της θάλασσας, τα πλοία χωρίς να αποκολληθούν, επιλέχτηκε να οδηγηθούν προς τον κόλπο της Ελευσίνας.
Όμως σταμάτησαν λόγω του καιρού την συνέχιση της πορείας τους και τώρα παραμένουν 1,8 ν.μ. νοτίως της Τζιάς, ώσπου να πέσει ο άνεμος, σύμφωνα και με τις προβλέψεις της ΕΜΥ για το επόμενο 24ωρο.
Η διαρκής παρουσία του σκάφους AEGIS δίπλα στα ρυμουλκούμενα σκάφη, εξασφαλίζει την ομαλή προσέγγιση τους στον επιλεγέντα τελικό προορισμό προς αποκατάσταση των ζημιών τους.

3 σχόλια:

  1. Αγαπητό ΑΝΔΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ βρήκα ένα σχόλιο για αυτήν την δημοσίευση στο facebook. Θεωρώ ότι εκφράζει το πνεύμα του blog και αξίζει να την διαβάσουν και οι αναγνώστες σας:
    Άψογη και έγκυρη ενημέρωση.
    Μπορώ να πω πως ο τρόπος που καλύψατε συνολικά το γεγονός, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
    Άμεση και λεπτομερής καταχώριση των γεγονότων, με όσες επί πλέον πληροφορίες απαιτούνται ώστε να μη μένει οποιοδήποτε κενό ή απορία στον στον αναγνώστη, χωρίς προσπάθεια συναισθηματικής του χειραγώγησης...
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ.
    Δέσποινα Τελώνη. Γαύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδιά του ΑΝΔΡΟΣ πάντα έτσι ήταν. Τώρα στα "γεράματά" τους δύσκολο να αλλάξουν μυαλά. Αποτελούν δε και πρότυπο συνεργασίας αφού είναι διαφορετικοί χαρακτήρες και διαφορετικά πιστεύω έχουν! Έχουν κοινό την καταγωγή και πιστεύουν στην δημοκρατία ως τρόπο ζωής και θεωρούν την αλήθεια υπεράνω σκοπιμοτήτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo sas paidia pou mas enhmeronete

    ΑπάντησηΔιαγραφή