Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

FREEMETEO.COM

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Αξιόπιστη ιστοσελίδα η FREEMETEO.COM στην πρόγνωση του καιρού. Προσφέρει δωρεάν ενημέρωση για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες έως και μια εβδομάδα. Στις μετρήσεις της περιλαμβάνει 10.000.000 περιοχές στον κόσμο. Στην Άνδρο εκτός από τη γενική πρόβλεψη του νησιού ειδικές προγνώσεις έχει και για τους μεγαλύτερους οικισμούς καθώς και για θαλάσσιες περιοχές και τα λιμάνια. 
Στα μετεωρολογικά δεδομένα συμπεριλαμβάνεται  και η υγρασία, ο άνεμος με την έντασή του και η θερμοκρασία. Δίνονται στατιστικά δεδομένα και μέσες τιμές, στοιχεία βασικά για συγκρίσεις των καιρικών συνθηκών.
Στην μηχανή αναζήτησης γράφεις στα Ελληνικά τον τόπο, είτε αυτό είναι οικισμός, λιμάνι, θαλάσσια περιοχή και αν περιλαμβάνεται σου δίνει τα δεδομένα . Για παράδειγμα στην αναζήτηση γράφεις το όνομα ενός παραθαλάσσιου τόπου, θα λάβεις προγνώσεις για τον οικισμό, το λιμάνι  και τον όρμο που περικλείει, εφόσον έχουν το ίδιο όνομα.
Πατώντας στη διεύθυνση: ΑΝΔΡΟΣ (νησί)  οδηγείστε στον καιρό του νησιού γράφοντας τον οικισμό  έχεις τον ειδικό για την περιοχή.
.

2 σχόλια:

  1. Η σελίδα που προτείνετε στους αναγνώστες σας δοκιμασμένα και έλεγμένα χρόνια είναι καλύτερη!*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας για την επισήμανση του site αυτού για τον καιρό.Γυρνάω συχνότατα όλη την Ελλάδα 9νησιά και στερεά0λόγω της φύσης του επαγγέλματος μου και το συμβουλέυομαι για πάνω απο 10 χρόνια σχεδόν, είναι ίσως το μοναδικά αξιόπιστο,αλλά θα πρέπει και να ξέρεις εδω που τα λέμε να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τα site για τον καιρό για αυτά που γράφουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή