Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

 ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ "ΟΧΙ"


Μαθητές από τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συμμετείχαν στην παρέλαση για να τιμήσουν   την επέτειο του "ΟΧΙ". 
Τίμησαν με αυτή την συμμετοχή τους τα παλληκάρια που υλοποίησαν το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στις βουνοκορφές της Πίνδου, στις θάλασσες του Αιγαίου και του Ιονίου και στον ουρανό της πατρίδας μας. Τίμησαν και τις γυναίκες που συμμετείχαν στην πρώτη γραμμή ως νοσοκόμες ή μετέφεραν πυρομαχικά αλλά και εκείνες που στα μετόπισθεν έπλεκαν ρούχα για τους μαχητές ή εργαζόντουσαν στις θέσεις των ανδρών που πολεμούσαν φροντίζοντας παράλληλα και την οικογένεια.

Οι μαθητές παρέλασαν με τάξη και λεβεντιά και ο κόσμος που ήλθε παρακολούθησε με ευπρέπεια την παρέλαση θαυμάζοντας τα παιδιά που συμμετείχαν. Χαρακτηριστικό των παρελάσεων στη Χώρα, το Γαύριο και το Κόρθι φέτος, ήταν η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. 
ΧΩΡΑ






ΓΑΥΡΙΟ







Πρώτη φορά παρέλασε στο Γαύριο άγημα από την  Ναυτική βάση Άνδρου


ΚΟΡΘΙ


ΠΛΟΙΑ
Στολισμένα με τις ναυτικές σημαίες τίμησαν τίμησαν το έπος του '40 τα δύο πλοία που εξυπηρετούν την Άνδρο!


6 σχόλια:

  1. Καλημέρα,αν και καταλαβαίνω οτι δεν υπαρχει περίπτωση να δημοσιευσετε το σχολιο μου,αναρωτιέμαι αυτο το υψος της φουστας των κοριτσιων δεν μπορει να μακρύνει;;ας φοραγαν καλλιτερα σορτς.Απαισιο θέαμα σεμια παρελαση.Οι καθηγητές τι λένε,γιατην ενδυμασια κλαμπ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αείμνηστοι νεκροί του πολέμου, στην συντριπτική πλειοψηφία τους νέοι, θα προτιμούσαν να βλέπουν ωραία κορίτσια. Το πρόβλημα δεν είναι η κοντή φούστα, το πρόβλημα είναι αν αυτή που την φορά δημιουργεί αισθητικό αποτέλεσμα. Τα κορίτσια ωριμάζουν γρηγορότερα και σε αυτό το πρώιμο ερωτικό σκίρτημα νομίζουν ότι δείχνουν μεγάλες αν μιμούνται τις σταρ. Εκδήλωση που σαφώς έχει επηρεαστεί από την τηλεόραση και τα περιοδικά ποικίλης ύλης. Οι καθηγητές ότι και να πουν θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα γραφεία και τις διευθύνσεις εκπαίδευσης καθώς και το υπουργείο Παιδείας και θα διακινδυνεύσουν την θέση εργασίας τους. Οι γονείς των παιδιών έχουν μεγαλύτερη πειθώ αφού αυτοί τους αγοράζουν τα ρούχα και τα ελέγχουν περισσότερο.
    Προσωπικά προτιμώ να βλέπω τα παιδιά και ας είναι με εμφάνιση που μας ξενίζει, γιατί έχουν από την φύση του την αγνότητα και δεν υποκρίνονται σαν εμάς τους μεγάλους. Προτιμώ τα αποκαλυπτικά ενδύματα των παιδιών από τα σεμνότυφα των απατεώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε/η,για τα κοριτσάκια υπάρχουν άλλοι χώροι,για να επιδείξουν ΄΄τα καλλη ''τους..τι σχέση έχει το ερωτικό σκίρτημα με την φουστα-σορτς ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ;;;;;;Δεν ξέρω τι λέει το Υπουρ Παιδείαςκαι οι καθηγητες και κατα πόσο μπορουν να επέμβουν.Εκείνες όμως οι μάνες΄΄ που στέλνεις τι κόρη σου κυρά μου;;; τσάρκα για να βρει γαμπρό;;Και κάτι τελευταιο,αν θέλεις να βλέπεις κοριτσάκια με σούπερ μίνι,μαλλον πας για ΄΄ματάκι'' στην παρέλαση και μ αρέσει που τολμάς να αναφέρεσαι στους νεκρούς του πολέμου,οι οποίοι επί των ημερών τους,δεν έβλεπαν τα κορίτσια με φούστες -σορτς.Και ποιός λέει 'οτι ο καθε ένας ευπρεπώς ενδεδυμένος είναι απατεώνας και ο κάθε΄΄ξεβράκωτος΄΄αγνός και μη υποκριτής;Πάντως το θέαμα με τις φούστες -σορτςσε παρέλαση προς τιμή πεσόντων είναι απαραδεκτο να μετατρέπεται σε πασαρέλα ,θέλει πολλη σκέψη αυτό;;;;

      Διαγραφή
  3. ...καλά εσένα απο που σε φέρανε ?...απλά καταλαβαινω ότι μαλλον είσαι μπανιστιρτζής και ..μια και το είδες,το απόλαυσες,τώρα κάνεισ και τον πονηρό απο πάνω..κάτι σαν εσένα μας έχουν φέρει εδώ σήμερα...είσαι γνωστός σχολιαστής και σ΄αλλα blogs...να είσαι καλά μας έκανες και ευθυμίσαμε λιγάκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως και θα απολάμβανα την ομορφιά και θα τα χειροκροτούσα τα παιδιά και λυπάμαι που ήμουν απών την ώρα της παρέλασης λόγω εργασίας! Σχολιαστής δεν υπήρξα ποτέ απλά εκφράζω άποψη όταν έχω, για να με ξέρεις θα με έχεις δει στην τηλεόραση σε πάνελ. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που πρόσφερα χαρά σε ένα μουρτζούφλη. Καληνύχτα!!!

      Διαγραφή
  4. POLY MOU ARESE H FWTOGRAFIKH SAS PAROUSIASH APO OLH THN ANDRO.OPWS KAI H PAROUSIASH TWN PLOIWN STO LIMANI GAVRIOU.EIKONES POU EMEIS APO MAKRYA POU ZOUME..MAS FERNOUM KONTA STON TOPO MAS.MPRABO SAS..SAS AGAPAME OLOUS KAI KATHIMERINA SAS DIABAZOUME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή