Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΑΝΔΡΟΥ


Ξεκίνησε χτές το μεσημέρι, για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥ η νέα χρονιά 2013-14.
Το ραντεβού ήταν χτές το μεσημέρι στο Δημοτικό Γήπεδο Χώρας, έγινε ο αγιασμός απο τον παπά -Μιχάλη Καλαμπούκη, με πλήθος συμμετοχών των παιδιών μας και φέτος.
Mάλιστα για πρώτη φορά, ιδρύθηκε και πυρήνας για το πρώτο ποδοσφαιρικό τμήμα με κορίτσια καταρχήν απο το Κόρθι, με φιλοδοξία να καλύψει όλη την Ανδρο.
Ακολούθησε χαιρετισμός και ευχές απο τα μέλη της διοίκησης,τεχνικές συμβουλές απο τον σκάουτερ της ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,Γιώργο Αμανατίδη προς τους προπονητές των τμημάτων και έγινε μάλιστα η πρώτη προπόνηση των μικρών παιδιών.
Καλή αρχή,καλή χρονιά απ΄ όλους μας, με την ευχή να συμμετάσχουν ακόμα και άλλα παιδιά και νέοι απο όλο το νησί μας,στην προσπάθεια αυτή που γίνεται και έχει όπως δείχνουν και τα περσινά αποτελέσματα,υγιείς,σταθερές και οργανωμένες βάσεις για την παραπέρα αξιοποίηση των δυνατοτήτων των παιδιών μας,μέσα απο αυτήν την Ακαδημία.








1 σχόλιο:

  1. Καλή δημιουργική χρονιά σε όλα τα παιδιά και τους συντελεστές αυτής της προσπαθειας,εστω και εαν δεν είμαι Ολυμπιακός.Εχουν με κάτι να αασχολούνται τον χειμώνα και μάλιστα μέσα απο οργανωμένη λειτουργία Ακαδημίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή