Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΙΩΤΩΝ 

Η ανάρτηση με την είδηση για το νέο πλοίο των Δημήτρη και Γιώργου  Στεφάνου στην γραμμή της Άνδρου χαροποίησε τους Ανδριώτες, ιδιαίτερα τους μόνιμους κατοίκους του νησιού. 
Η είδηση για το νέο πλοίο της GOLDEN STAR FERRIES που έγινε γνωστή από το δημοσίευμα του "ΑΝΔΡΟΣ σήμερα" μονοπωλεί τις συζητήσεις στο νησί!
Για τα  εγκάρδια συναισθήματα των Ανδριωτών έγινε λήπτης τόσο η ιστοσελίδα με μηνύματα όσο και η εταιρία των Αδελφών Στεφάνου. Ένας από τους πλοιοκτήτες ο Γιώργος Στεφάνου μας έστειλε την παρακάτω αυθόρμητη δήλωση:
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την αγάπη και προτίμηση σας- εμείς θα προσπαθούμε πάντα να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία και ειδικά στα στολίδια νησιά μας- τα χρήματα δεν έχουν αξία- τα καλά σας λόγια μας δίνουν δύναμη και αξια--καλά ταξίδια, σας αγαπάμε όλους - Γιώργος Στεφάνου.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΟΙΟ

8 σχόλια:

  1. ένα μπράβο στους α/φούς Στεφάνου που έχουν την όρεξη και το θάρρος να επενδύσουν σε τόσο δύσκολους καιρούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τετοιες επενδυσεις θα φερουν και δουλεια και σε Ανδριωτες Ναυτικους.Πιστεβω οτι το νεο βαπορι θα ειναι απο Ανδριωτες στο συνολο του.αφου εχουμε τοσους ανεργους αξιους ναυτικους.Μια εξ ισου δεσμευση των συμπατριωτων μας θα ηταν αξια επαινων και ελπιζω να μην μας διαψευσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είσαστε πάντα άξιοι και επιχειρηματίες και άνθρωποι! Εμείς οι συμπατριώτες- πελάτες έχουμε τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σας και το ίδιο διακρίνουμε και σε εσάς. ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η εκδηλη αγαπη σας μας συγκινει και μας κανετε να αισθανομεθα ακομα πιο πολυ αγαπη για το νησι μας, αλλα και για ολους τους ανδριωτες- σας ευχαριστουμε απο τα βαθη της καρδιας μας. Γιωργος Στεφανου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια κύριοι
    Ποιοί όμως χαρίζουν λεφτά στους εφοπλιστές ;!!
    Δείτε το
    http://www.thepressproject.gr/article/46978/Poioi-xarizoun-ta-lefta-tous-efoplistes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει εργασία χωρίς αμοιβή; Το ότι βάζουν το πλοίο στην γραμμή της Άνδρου είναι θετικό. Το ότι θα εργαστούν Ανδριώτες είναι θετικό. Δωρεάν δεν υπάρχει πουθενά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστά
    Ας δούμε τότε πόσοι Ανδριώτες θα δουλέψουν και επανερχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ ,ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή