Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ


Συναυλία με λαϊκό, έντεχνο και νησιώτικο πρόγραμμα διοργανώνει ο ιερός ναός Αγίου Νικολάου Κορθίου σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της περιοχής, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 10:00 το βράδυ στην Κεντρική πλατεία. Ο σκοπός ιερός, να ενισχυθεί το φιλανθρωπικό έργο του ναού, για αυτό έχει και πρόσκληση που τιμάται 18€ η οποία περιλαμβάνει πλήρες δείπνο και ένα μπουκάλι κρασί ή 10€ όσοι προτιμούν μόνο ποτό (οινοπνευματώδες).
Το πρόγραμμα, εξαιρετικό και πλούσιο, δημιούργημα εξαιρετικών καλλιτεχνών που ικανοποιούν ποιοτικές αναζητήσεις και απαιτήσεις.
Το λαϊκό προγραμμα με δικά του τραγούδια αλλά και του Καζαντζίδη, του Διονυσίου, του Περπινιάδη και άλλων, το αναλαμβάνει η δόξα του πενταγράμμου, ο Ηλίας Κλωναρίδης. Φωνή που σε καθηλώνει και νιώθεις ότι κάτι συμβαίνει, ότι κάποιος την καρδιά σου στην ταξιδεύει, πονεμένη, σκληρή, αληθινή...
"Δυνατή" φωνή που άφησε διαχρονικά τραγούδια όπως το "Θάλασσες", "Με βρήκε ο Αυγερινός",  “Δρόμοι της Αθήνας”, “Στου φεγγαριου την αγκαλία”, “Μη μου λες για τα μάτια της”. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένα ονόματα του τραγουδιού όπως είναι οι: Γιάννης Μαρκόπουλος, Απόστολος Καλδάρας, Χρήστος Νικολόπουλος, Αντώνης Βαρδής, Τάκης Σούκας, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Νίκος Λαβράνος. Έχει 14 Δίσκους στο ενεργητικό του.
Το νησιώτικο πρόγραμμα το φροντίζει ο Κορθιανός παραδοσιακός βιολιστής Νίκος Σκόρδος. Συμμετέχουν οι οι καταξιωμένοι μουσικοί Γιάννης Δημητρακόπουλος (μπουζούκι), Δημήτρης Αγγελόπουλος (μπουζούκι), Άγγελος Δαμίρης (κιθάρα) και ο Γιάννης Ψαρρός (πλήκτρα).
Το έντεχνο τραγούδι το αναλαμβάνει ο άρχων πρωτοψάλτης και τραγουδιστής Ζαχαρίας Κοντοφρύδης. Εξαίρετη φωνή, αηδόνι, χωρίς υπερβολή. Σπουδαγμένος παράλληλα στη Βυζαντινή και την ευρωπαϊκή μουσική. Συνεργάστηκε με ποιοτικά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. Γιάννης Μαρκόπουλος, Πάνος Τζαβέλας, Μανώλης Μητσιάς, Ελευθερία Αρβανιτάκη,  Δήμητρα Γαλάνη, Νίκος Ξυλούρης, Πέτρος Γαϊτάνος, Σωκράτης Βενάρδος, Θεόδωρος Βασιλικός, είναι  από τα ονόματα που έχει συμμετάσχει σε συναυλίες ή σε μουσικούς χώρους. Στην εκδήλωση θα τον απολαύσετε να αποδίδει γνωστά τραγούδια του Πάριου, του Νταλάρα, του Μητσιά και άλλων καλλιτεχνών. 



1 σχόλιο:

  1. Πατέρα Αντώνιε, ενώνεις τους επιχειρηματίες και το χωριό. Καλλιεργείς την παράδοση της εκκλησίας που δυναμώνει τις σχέσεις μεταξύ των μελών της κοινωνίας. Να σε έχει ο Θεός καλά και πάντα να ανταμώνουμε σε χορούς κυκλωτικούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή