Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΑΝΔΡΙΑΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Χρειάζεστε ποδήλατο, αθλητικά παπούτσια και μαγιώ για να συμμετάσχετε στο Τρίαθλο του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 9:00 το πρωί.
Ολυμπιακό άθλημα το τρίαθλο, το οποίο περιλαμβάνει διαδοχική συμμετοχή σε τρία αγωνίσματα: ποδηλασία, τρέξιμο και κολύμβηση. Ο αθλητής ολοκληρώνοντας το ένα αγώνισμα συνεχόμενα χωρίς κενό, πέραν αυτού που χρειάζεται να να προσαρμόσει τον εξοπλισμό του, συνεχίζει στο επόμενο. Ο χρόνος άλλωστε μετρά από την έναρξη του πρώτου αγωνίσματος και λήγει στον τερματισμό του τελευταίου. Στο τρίαθλο υπάρχουν πολλές παραλλαγές τόσο με τις αποστάσεις των αγωνισμάτων όσο και με την σειρά που πρέπει να διεξαχθούν.
Το ανδριώτικο τρίαθλο ξεκινά με κολύμπι. Εκκινούν οι αθλητές από το λιμάνι και κολυμπώντας φτάνουν στις εγκαταστάσεις του ΝΟΑ. Παίρνουν, στην συνέχεια, τα ποδήλατα και με γρήγορες "πεταλιές" μέχρι το ξενοδοχείο "Παράδεισος"Οι Αθλητές αφήνουν τα ποδήλατα και επιστρέφουν τρέχοντας  τερματίζοντας στις εγκαταστάσεις του ΝΟΑ.
Νικητής είναι αυτός που θα φτάσει πρώτος στο ΝΟΑ...!
Η συμμετοχή είναι κοινή για όλες τις ηλικίες, μόνο που πρέπει να δηλωθεί μέχρι το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 16:00, στην είσοδο του ΝΟΑ και στο τηλέφωνο 22820 22460. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου