Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΙΑΛΕΞΗ (σε βίντεο)

Η Ελληνική Κρίση υπό το Πρίσμα των Παγκόσμιων και Περιφερειακών Γεωπολιτικών Εξελίξεων



Καλλιέργεια της σκέψης και του προβληματισμού πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους οι ομιλητές Χρήστος Πασαδέος και Βαγγέλης Πισσίας στην κοινή διάλεξη με θέμα: "“Η Ελληνική Κρίση υπό το Πρίσμα των Παγκόσμιων και Περιφερειακών Γεωπολιτικών Εξελίξεων”, που έδωσαν στο Γαύριο. 
Ο Χρήστος Πασσαδέος, είναι Οικονομολόγος, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Σορβόννης κορυφαίος Ευρωπαίος αναλυτής γεωστρατηγικής με καταγωγή από την Άνδρο. Ο Βαγγέλης Πισσίας είναι Διδάκτωρ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Συντονιστής του Gaza Flotilla, που πρόσφατα ήλθε από την Συρία και ασχολείται χρόνια με τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή. 
Διαλέξεις αυτής της μορφής σπανίζουν και είναι ασυνήθιστες στην Ελληνική περιφέρεια, στους μικρούς τόπους. Οι τοπικοί φορείς (αυτοδιοίκηση, σύλλογοι, σωματεία) είτε δεν μπορούν να βρουν τους κατάλληλους ανθρώπους, είτε δεν τους έλκουν γιατί δεν έχουν την αναζητούμενη μαζικότητα. Την ενδιαφέρουσα εκδήλωση, όπως είχαμε προαναγγείλλει, σας την παρουσιάζουμε. Να γίνετε γνώστες, κοινωνοί, αυτών των σπουδαίων που ελέχθησαν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου