Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΔΥΣΚΟΛΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΑΝΩ ΜΕΡΑ – Α.Ο. ΥΔΡΟΥΣΑ


Η ομάδα μας πέρασε ένα δύσκολο απόγευμα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου  απέναντι στην Άνω Μερά της Μυκόνου, μία πολύ καλή ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα κατόπιν της αναδιάρθρωσης της Δ΄ Εθνικής και φυσικά στοχεύει στην άνοδο.
 Το δύσκολο απόγευμα φάνηκε από πολύ νωρίς, αφού η Άνω Μερά άνοιξε το σκορ μόλις στο 8΄, ύστερα από σουτ του Τόσκα πάνω στην κίνηση, έξω από την περιοχή. 

Η Άνω Μερά, παρότι άνοιξε το σκορ νωρίς συνέχισε να πιέζει θέλοντας να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Η Υδρούσα, αν και είχε χάσει τον έλεγχο του κέντρου και οι επιθετικοί ήταν αποκομμένοι από την υπόλοιπη ομάδα, αμύνθηκε σθεναρά και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια, ούσα ακόμη στο παιχνίδι, αφού το 1-0 άφηνε το  αποτέλεσμα ρευστό. Μάλιστα, θα μπορούσε, κόντρα στη ροή του ματς ομολογουμένως, να είχε σκοράρει με σουτ του Βιδάλη έξω από την περιοχή, το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Άνω Μεράς.  
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό για την Υδρούσα, παρόλο που κράτησε τους αντιπάλους της μακριά από την εστία της επί ένα τέταρτο. Μόλις η Άνω Μερά διπλασίασε τα τέρματά της, ύστερα από ωραία ενέργεια και σουτ του Θεοχάρη, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα, επήλθε η κατάρρευση. Η κόπωση και η αντικειμενική αδυναμία φρεσκαρίσματος της ομάδας μας λόγω των απουσιών έφεραν την Υδρούσα σε ρόλο θεατή, κατά το τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης, να βλέπει την Άνω Μερά να σκοράρει άλλες τέσσερις φορές, ανήμπορη να αντιδράσει. 
Το τελικό σκορ, αν και αφήνει μία πίκρα, επειδή διαμορφώθηκε στο τέλος, μπορεί να χαρακτηριστεί ως δίκαιο με την Άνω Μερά να είναι σαφώς καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.  
Από την αναμέτρηση κρατάμε το γεγονός ότι παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, η Υδρούσα δεν είχε πρόβλημα να συμπληρώσει 18άδα με τη βοήθεια του εφηβικού της τμήματος (στην αποστολή συμμετείχαν επτά ανήλικοι) αλλά και την υποδειγματική φιλοξενία των γηπεδούχων.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί η φιλόξενη υποδοχή που επεφύλαξαν  οι εκπρόσωποι της Άνω Μεράς στην αποστολή της Υδρούσας. 

1 σχόλιο:

  1. Υδρούσα βρες το ρυθμό σου. Αν πας καλύτερα φέτος θα γίνεις πιο καλή του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή