Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ...

 ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον Ανδριώτη 18χρονο πρωτοετή φοιτητή της αρχιτεκτονικής σχολής στο Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου Ιωσήφ Βαλμά, το οποίο συνέβη στην Λευκωσία την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στις 10:30 το βράδυ.
Ο τραγικός νέος οδηγούσε μηχανή μικρού κυβισμού με συνεπιβάτη 19χρονο συμφοιτητή του την περασμένη Παρασκευή στην οδό Δημοκρίτου στην Παλλουριώτισσα (ανατολικό προάστιο της Λευκωσίας).
 Η μοτοσυκλέτα παρέκκλινε της πορείας της και αφού ανέβηκε στο πεζοδρόμιο ανατράπηκε, κάτω από κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που διερευνώνται από την Κυπριακή Αστυνομία.
Σύρθηκε το δίτροχο μαζί με τους δύο νέους και προσέκρουσε στη δεξιά πλευρά οχήματος το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από μηχανουργείο.
Από τη βίαια σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο συνεπιβάτης υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βρίσκεται νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου.
Η κηδεία του  αδικοχαμένου νέου θα γίνει αύριο Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου στις 12:00, στην εκκλησία της Παναγίας Κουμούλου στις Μένητες.  
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θλιβερό γεγονός εξέδωσε ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Όμιλος Φιλάθλων.

7 σχόλια:

  1. Κουράγιο στους γονείς του, καλά το γράφετε. Να ευχηθούμε να μην υπάρχουν τέτοιες τραγικές ειδήσεις. Εμας τους γονείς που έχουμε νέα παιδιά, μας τσακίζουν αυτά τα γεγονότα. Ας είναι αιωνία η μνήμη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο αναγνώστη. Μήπως οι φιέστες, οι γιορτές και τα χειροκροτήματα για την άνδριώτικη ταινία, να μετατίθεντο σε ένδειξη σεβασμού στην οικογένεια του αδικοχαμένου παληκαριού; Τόσο χοντρόπετσοι είναι κάποιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συλλυπητηρια στην οικογενεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ.
      Η ΠΙΚΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.
      ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.

      Διαγραφή
  6. Ιωσήφ, είσαι συνέχεια στην καρδιά και την σκέψη μας. Το τραγικό του χαμού σου έχει καλύψει όλη μας τη ζωή. Καλή αντάμωση στις αιώνιες μονές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή