Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Ο κατάλογος περιλαμβάνει καταστήματα εστίασης που λειτουργούν ολόκληρη την χειμερινή περίοδο ή για μέρος της στο νησί. Η καταχώρηση είναι δωρεάν [περισσότερα ΕΔΩ]. Την ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων την έχουν οι προβαλλόμενες επιχειρήσεις. Ο κατάλογος αυτός θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες επιχειρήσεις.
Οι καταχωρήσεις είναι σε φωτογραφικό αρχείο, στο οποίο κάνοντας "κλικ" μεγεθύνεται! 


3 σχόλια:

  1. Τους χειμερινούς μήνες κυριολεκτικά αναζητάς κάπου να φας. Χρήσιμος με την κανονική σημασία της λέξης και χρηστικός ο κατάλογος με τα εστιατόρια. Ιδιαίτερα σε μας που αυτούς τους μήνες δεν έχουμε γνωστούς στην Άνδρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα συντελεστές και συνεργάτες του "Ανδρος σήμερα"
    Πολύ καλή η πράξη σας να προβάλλετε και μάλιστα δωρεάν, τις επιχειρήσεις που λειτουργούν και το χειμώνα. Είναι οι άνθρωποι που μένουν στο νησί 365 μέρες το χρόνο και να τους στηρίζουμε όλο το χρόνο. Αυτό που κάνετε είναι κυριολεκτικά υποστήριξη σε αυτούς τους ανθρώπους. Κρίμα που δεν μετέχουν και τα άλλα μαγαζιά που λειτουργούν.
    Είστε πράγματι άνθρωποι που στηρίζετε τον τόπο μας και σεις το αποδεικνύετε με τα έργα σας και κυρίως με την ειδησεογραφία σας που είναι εκτός από πλούσια είναι και προσεγμένη.
    Είστε χωρίς κολακεία από τους ανθρώπους που γνωρίζουν την τοπική κοινωνία και τα προβλήματα του νησιού, αλλά και τον τρόπο επίλυσής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ '' ΑΝΔΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ'' ΚΑΙ Σ ΕΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ.ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜ ΕΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ΄ΑΛΛΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ? ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΟΛΗ.ΕΜΕΙΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ,ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή