Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Κολυμβητικούς αγώνες που περιλαμβάνουν και ασυνήθιστα αθλήματα που στηρίζονται στην παράδοση, διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου (ΝΟΑ) . 
Στους αγώνες αυτούς μετέχει όποιος θέλει, περιορισμός ηλικίας και φύλου δεν υπάρχει. Αρκεί να το δηλώσει στην γραμματεία των αγώνων στην είσοδο του Ν.Ο.Α ή στο τηλέφωνο 22820 22460 μέχρι την Παρασκευή (σήμερα) 9 Αυγούστου το αργότερο μέχρι τις 4:00 το απόγευμα.


Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει την Κυριακή 11 Αυγούστου από τις 11:00 το πρωί.
Τα αθλήματα είναι τέσσερα και οι αθλητές συμμετέχουν σε ομάδες που ορίζονται από την ηλικία και το φύλο.
Ειδικότερα μπορούν να διαγωνιστούν:
  • 25 μέτρα με μπρατσάκια για παιδιά που αγαπούν τη θάλασσα αλλά στο κολύμπι είναι στη διαδικασία της εκπαίδευσης. Όσοι έλθουν με σωσίβια δεν λαμβάνουν μέρος, όρος  που αποκλείει τα "γεροντόπαιδα"...
  • Τα παιδιά που κολυμπούν κάνουν την ίδια διαδρομή χωρίς τα βοηθήματα.
  • Όσοι και όσες έχουν δύναμη και γερά πνευμόνια υπάρχει το μακροβούτι!
  • Ελεύθερη κολύμβηση διανύοντας τη διαδρομή Λιμάνι- ΝΟΑ, διάστημα 170 μέτρων περίπου.
Οι νικητές εκτός από την ηθική ικανοποίηση της επιτυχίας λαμβάνουν και αναμνηστικό μετάλλιο.
Οι αγώνες αυτοί αποσκοπούν να καλλιεργήσουν την αγάπη και το σεβασμό προς την θάλασσα και τον ναυταθλητισμό. Να συμβάλλουν στην κοινωνικοποίηση των συμμετεχόντων σε αυτή την εκδήλωση.
Ο ΝΟΑ στις θερινές δραστηριότητες περιλαμβάνει και παραθαλάσσια αθλήματα, όπως είναι οι διαγωνισμοί στο πινγκ-πόνγκ, στο τάβλι και στο μπίτς-βόλεϊ. Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή στη γραμματεία των αγώνων του ΝΟΑ, οπότε θα ενημερωθούν και για τις ημέρες διεξαγωγής τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου