Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

80 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ


Το Λιμενικό Σώμα προκήρυξε διαγωνισμό για την πρόσληψη 80 αξιωματικών (άνδρες-γυναίκες) ως δόκιμους σημαιοφόρους.
Ειδικότερα:
48 θέσεις προορίζονται για αποφοίτους πανεπιστημιακών σχολών θεωρητικής και οικονομικής κατεύθυνσης, όπως είναι νομικών, ναυτιλιακών, πολιτικών, πληροφορικών, οικονομικών, επικοινωνίας...
16 θέσεις για αποφοίτους πολυτεχνικών σχολών
16 θέσεις για αποφοίτους σχολών εμπορικού ναυτικού, όπου οι εννέα είναι για Πλοιάρχους και οι επτά για Μηχανικούς.
Τις παραπάνω θέσεις διεκδικούν με ευεργετικές διατάξεις και ειδικές κατηγορίες με ποσοστό. Συγκεκριμένα:
Οκτώ θέσεις προορίζονται για πολύτεκνους ή τα παιδιά τους ή για παιδιά αναπήρων ή θυμάτων πολέμου ή παιδιά αναπήρων ή θυμάτων ειρήνης   λιμενικών ή για παιδιά αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης.
Τρεις θέσεις προορίζονται για τρίτεκνους , γονέας ή παιδί.
Χωρίς διαγωνισμό προσλαμβάνεται ένα παιδί οικογένειας κάθε λιμενικού που απέβίωσε ή έμεινε ανάπηρος (67%) εν υπηρεσία.
ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΑ
Οι υποψήφιοι να μην έχουν υπερβεί τα 27 έτη. Όσοι υπηρετούν στο λιμενικό τα 30 ή 36 ανάλογα τη θέση τους. Να είναι Έλληνες και οι άνδρες να έχουν υπηρετήσει ή να υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή. Να έχουν καλή γνώση της Αγγλικής ή Γαλλικής ή Ιταλικής ή Γερμανικής ή Ισπανικής γλώσσας. Το ύψος των ανδρών να είναι το ελάχιστο 1,70 και των γυναικών 1,60. Το ποινικό μητρώο λευκό και να μην διώκονται ως φυγόπονοι ή φυγόδικοι. Να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά δικαιώματά τους και να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση.
Τα δικαιολογητικά κατατίθενται από τις 19 Αυγούστου ως και τις 6 Σεπτεμβρίου στη Σχολή Λιμενοφυλάκων, οδοί Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου (Χατζηκυριάκειο) Πειραιάς.
Οι υποψήφιοι διαγωνίζονται σε γραπτές εξετάσεις και επιπλέον υπόκεινται σε δοκιμασίες υψομέτρησης, ιατρικών εξετάσεων, αθλητικών και ψυχοτεχνικών δοκιμασιών.
Η προκήρυξη του Λιμενικού όπου υπάρχουν αναλυτικά οι προϋποθέσεις και οι όροι του διαγωνισμού βρίσκεται ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου