Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΝΕΥΣΤΩΝ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Πλήθος κόσμου προσήλθε στην συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου (Μου.Σ.Α.) που έδωσε την Παρασκευή 16 Αυγούστου στο προαύλιο του Αγίου Γεωργίου. Προαύλιο που από νωρίς είχε γεμίσει με κόσμο, όπως γεμάτο ήταν και το πλακόστρωτο.
Ο Πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου  Μιχάλης Στρατής αναρφέρθηκε εισαγωγικά στις δραστηριότητες  της φιλαρμονικής, στους χορηγούς και στους δάσκαλους των παιδιών. Μιας ορχήστρας που έχει 55 μέλη, μεγάλος αριθμός για τα δεδομένα της Άνδρου.
Αμέσως μετά εισήρθαν στο προαύλιο του ιερού ναού τα μέλη της φιλαρμονικής με τον μαέστρο τους Δημήτρη Σιδερή χειροκροτούμενοι από τους  παρευρισκόμενους.  
Απέδωσαν με άριστο τρόπο τα προγραμματισμένα έργα τα οποία ήταν: 1. Soul Bossa -Nova απο Quincy Jones 2. Jazz Chaconne του John Edmondson 3. Air for Winds του Andre Waigner 4. Final Countdown του Joe Tempest 5. Smoke on thn water του Ritchie Blackmore 6. Funkytown του Steven Greenberg 7. Hawaii 5-0 του Mort Stevens 8. Tijuana Taxi του Herd Albert 
Γοήτευσαν τον κόσμο που τους παρακολουθούσε προσηλωμένος στις μελωδίες τους. Το απέδειξε με το αυθόρμητο, δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα που τους πρόσφερε με το πέρας της συναυλίας. Η εκδηλωτική αγάπη των παρευρισκομένων συγκίνησε τα μέλη της Ορχήστρας. Εκδηλώνοντας τα συναισθήματά τους προς τον κόσμο που τους αποθέωσε παίζοντας ένα επί πλέον μουσικό κομμάτι, εκτός προγράμματος. 
Την ορχήστρα στελέχωναν οι μουσικοί:
Φλαουτα: Ασημίνα Κουρή, Ειρήνη Τηνιακού, Φραγκούλα Πιπέρα, Ελένη Τατάκη
Κλαρινετα: Σωκράτης Μανδηλάρης, Ανδρέας Κρισίλιας, Ανδριάνα Γαρυφάλλου, Γιάννης Τηνιακός
Σαξοφωνο άλτο: Λία Ξανθού Αλεξάνδρα Μηλαίου, Γιάννης Σουσούδης
Σαξοφωνο Τενόρε: Αμαλία Τηνιακού, Ασημίνα Γαρυφάλλου
Τρομπέτες: Αναστάσιος Βιτσεντζάτος (Υπαρχιμουσικός), Βάκης Κρίσιλιας, Λάμπρος Μασέρας, Κωνσταντίνος Πιπέρας, Μιχάλης Πρώιος, Φωτεινή Παπαδάκη, Γιώργος Αυγουστίνος, Ιωάννα Τατάκη
Τζένις: Νίκος Τηνιακός
Βαρύτονα: Λεωνίδας Κολελης, Σοφία Κρισίλια
Κρουστά: Νίκος Μεσημέρης(Δάσκαλος) Σωκράτης Μπαζάκης, Φώτης Δημητρίου, Βασίλης Πάρδαλης, Σταύρος Ορνεράκης, Βιβή Παλεκη
ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

2 σχόλια:

  1. ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΜΦΑΡΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους .Ήταν ενα εξαιρετικό γεγονός του φετινού Αυγούστου στην Άνδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή