Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ (Α.Ο.Φ)

ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ

Η διοίκηση του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων κατανοώντας τη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει ο Σύλλογος και έχοντας την ευθύνη για το μέλλον του, κάνει μια ύστατη προσπάθεια να ξεπεράσει την τρέχουσα κρίση. Στην προσπάθεια της αυτή ζητά τη συμπαράσταση και την βοήθεια των Ανδριωτών.

Προσκαλεί για αυτό το σκοπό σε διαλογική συζήτηση με σκέψεις, ιδέες και προτάσεις για τη λειτουργία του συλλόγου κάθε φίλαθλο τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στην καφετέρια «ΝΙΚΗ» (Χώρα).  
Η Διοίκηση του Α.Ο.Φ. προκειμένου να προχωρήσει και στην διεξαγωγή εκλογών  κάνει εγγραφές νέων μελών και δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Πιστεύουμε ότι σε αυτό το κάλεσμα θα υπάρχει ανταπόκριση ώστε ο Ανδριακός Ο.Φ να ξαναβρεί το δρόμο του, να συνεχίσει την πορεία των 82 χρόνων λειτουργίας του και να είναι παρών στο επόμενο πρωτάθλημα Κυκλάδων.

8 σχόλια:

  1. Ρέ παιδιά...κάντε κάτι..να ξαναξεκινήσει η ομάδα πάση θυσία με εμπλουτισμό παιδιών απο όλη την Ανδρο και αφήστε τους εγωισμούς στην άκρη και τα ..θα..θα..θα..θα.
    Δεν βλέπετε ότι η αδυναμίας της ΥΔΡΟΥΣΣΑΣ στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, μας έχει ...κάνει ρόμπες με τις 5αρες -6αρες -8αρες..που τρώμε κάθε εβδομάδα ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ .....ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΥΣΣΑ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΑΙΖΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΣΑΣ...ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ..ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ..ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ...ΓΚΟΛ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥΣ.Ν ΑΜΗΝ ΤΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου φαίνεται ότι έιχαν δίκιο ΑΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕ..όταν το καλοκαίρι στο Μπατσί ακούσαμε, ότι έιναι επικίνδυνο να εκτεθεί η ΥΔΡΟΥΣΣΑ στο φετεινό πρωτάθλημα,το οποίο έδειχνε ότι είχε απαιτήσεις και άλλο επίπεδο ! Ελα όμως που παρασύρθηκαν απο τα ..λόγι ατα μεγάλα και τώρα ..μαζεύουν μπάλλες,εκτός και εντός έδρας και θα πρέπει κάποιοι, να κάνουν αυτοκριτική δημόσια και να παρθούν αποφάσεις ΕΔΩ και ΤΩΡΑ που πιστέβω και εγώ ότι η λύση είναι ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μία ομάδα στο νησί είναι η καλύτερη λύση για όλους. Το πρόβλημα είναι κυρίως η Υδρούσα που δεν δέχεται καμία συνεργασία με τους άλλους συλλόγους παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει κατά καιρούς. Σεβαστό βεβαία αλλά έτσι προκοπή δεν γίνεται. Με το Κόρθι ύπαρχει καλύτερη κατανόηση της κατάστασης και έχουν γίνει προσπάθειες. Το σοβαρότερο πρόβλημα είναι οι μεγάλες αποστάσεις και εκεί είναι που πρέπει να γίνει σοβαρή μελέτη και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στην οργάνωση. Κακά τα ψέματα, ο Ανδριακός είναι η μεγάλη ομάδα του νησιού, έχει το καλύτερο γήπεδο και τον πιο πολύ κόσμο και γύρω από αυτόν είναι λογικό να χτιστεί από την αρχή κάτι καλό και με μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A...μπά...δεν δέχεται καμμία συνεργασία η ΥΔΡΟΥΣΣΑ ? ...και ποιοί είναι αυτοί οι λεβέντες της ΥΔΡΟΥΣΣΑΣ ..που είναι τόσο ψιλομύτες και δεν θέλουν συνεργασία ? ...βλέπουμε τα χάλια τους που έχουν ξεφτυλίσει το νησί με τις 5αρες και 8αρες τα γκόλ που τρώνε ! ...ας ξεκαβαλήσουν λοιπόν και ας κάτσουν κάτω να δούνε τι θα γίνει...και αν δεν θέλουν.. καλό θα είναι να βρούνε κάποια δικαιολογία και να αποσύρουν την ομάδα,δεν τους φταίνε τα παιδάκια που παίζουν και τα κάνουν να αισθάνονται τόσο ταπεινωμένα με τέτοιες ήττες..δεν το αξίζουν γιατί αυτοί δεν μπορούν να οργανώσουν καλύτερα,τηρουμένων των αναλογιών και συνθηκών, ένα αξιόλογο team !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπαμε ότι είναι σεβαστό να θέλουν να έχουν την δική τους ομάδα και να πορεύονται όπως αυτοί νομίζουν, η πραγματικότητα πάντως είναι αυτή. Όσες προσπάθειες έχουν γίνει έχουν συναντήσει αδιαφορία και άρνηση.

      Διαγραφή
    2. Παιδιά ο κάθε πρωην μεγαλος δήμος του νησιου πρεπει να έχει τουλάχιστον ακαδημίες για τα παιδάκια γιατί αυτος είναι ο αθλητισμος και πρεπει οι αποστάσεις να είναι μικρές. Απο εκεί και πέρα η ομάδα στα μεγαλα πρωταθλήματα πρεπει να είναι μια και ας παιζει σε μερικά παιχνίδια με έδρα και στα .άλλα γήπεδα. Είναι άσχημο να τρώει πεντάρες μια ομάδα αλλά η μη συμμετοχη είναι ακόμα χειροτερη και φυσικά υπαίτια δεν είναι τα παιδιά στα διαφορα δσ που τρέχουν και αφιερώνουν και χρόνο και το υστέρημά τους. Επειδή γενικά έχουμε χορτάσει φιγούρα απο τους επιφανείς ανδριωτες σε ολά τα μέτωπα αν δεν υπαρχουν 200 μελή να δίνουν απο 60 έως 100 ευρώ να υπάρχει μια καλη βαση δεν γίνεται τίποτα. Μετα θα βάλει και άλλος λίγο πιο πολλά άλλος ακόμη περισσότερα.

      Διαγραφή
  6. ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ13 Νοεμβρίου 2013 στις 1:22 μ.μ.

    Κύριοι ο Ανδριακός πρέπει να βρεί μια βιώσιμη λύση για το μέλλον του και πρέπει όλοι να συμβάλουμε απο όποιον τομέα μπορεί ο καθένας. Από εκεί και πέρα βλέπω με λύπη να την έχουν ΄΄πέσει΄΄ όλοι στην Υδρούσα για τις 5αρες και 6άρες,,,καλά αυτό είναι το ζητούμενο????να κρίνουμε πως το κάνει και γιατί το κάνει και να ρίξουμε ανάθεμα???δεν ξέρω τι κάνουν στην Υδρούσα, αλλά σίγουρα δεν είναι η αιτία του κακού για τον Ανδριακό. Ας κοιτάξουμε πως μπορούν να διορθωθούν τα αθλητικά δρώμενα σε όλο το νησί, και ας αφήσουμε τις 5αρες και τις 6αρες. Το ζητούμενο δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά τι δουλειά γίνεται και τι προοπτικές υπάρχουν, και μετά θα έρθει και το καλό αποτέλεσμα. Ξέρω ότι προοπτικές συνεργασίας τουλάχιστον με την σχολή του Ολυμπιακού-Αστέρας Κορθίου υπάρχει γιατί εκεί φέτος εργάζομαι και προσπαθούμε και στην συνένωση του νησιού δημιουργώντας τμήματα σε όλο το νησί υπο την σκέπη του συλλόγου. Από εκεί και πέρα είναι θέμα όρεξης και οράματος και φυσικά να βρεθούν άνθρωποι να στηρίξουν το νέο εγχείρημα του Ανδριακού. ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ. Κ.Φ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή