Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ημερίδα

 Αρωματικά Φυτά- Βιολογικές Καλλιέργειες

Ημερίδα με θέμα "Βιολογικές Καλλιέργειες- Αρωματικά Φυτά στις Κυκλάδες" συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου (17:00-21:30), το Επιμελητήριο Κυκλάδων με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  στη Σύρο, ενώ ταυτόχρονα θα γίνεται τηλεδιάσκεψη και στα υπόλοιπα νησιά, στο χώρο του τοπικού επιμελητηρίου.

Στην Άνδρο το γραφείο του Επιμελητηρίου βρίσκεται στην περιοχή Βακόνι της Μεσσαριάς (έναντι του πρατηρίου καυσίμων EKO), το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 22820 51490.
Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τις νεοσύστατες και όχι μόνο, ομάδες καλλιεργητών αρωματικών φυτών για τη μέχρι τώρα πορεία τους, για τα τυχόν προβλήματα που αντιμετώπισαν καθώς θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν την οποιαδήποτε απορία τους.
Κύριος στόχος της Ημερίδας είναι η παρουσίαση των εμπειριών των εκπαιδευομένων και των πρωτοβουλιών συστάσεως ομάδων ανάπτυξης σχετικών δραστηριοτήτων στα νησιά των Κυκλάδων καθώς και η ανάπτυξη διαλόγου και προτάσεων για μελλοντικές πρωτοβουλίες και ενέργειες και υποστήριξης αυτών.
Οι ομάδες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη συζήτηση με τους εκπαιδευτές να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e mail: dakdbmpak@1730.syzefxis.gov.gr με τα στοιχεία επικοινωνίας τους ώστε να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του προγράμματος.
Το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας για να το δείτε πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου