Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Η πολυαναμενόμενη ταινία "Μικρά Αγγλία" του Παντελή Βούλγαρη, που γυρίστηκε τον περασμένο χειμώνα εξ ολοκλήρου στο νησί μας και ξύπνησε μνήμες της εποχής του 1930 -1940, εμπνευσμένη απο το ομότιτλο πολυδιαβασμένο βιβλίο της  συζύγου του Ιωάννας Καρυστιάνη, παρουσιάστηκε σε πρώτη προβολή για τον τύπο,την Τετάρτη το βράδυ.
Η συγκίνηση με το που άναψαν τα φώτα της αίθουσας, ήταν μεγάλη στα μάτια των δημιουργών και ανταλλάγησαν οι πρώτες σκέψεις τους για το τελευταίο τους πόνημα, που έχει να κάνει με τους δικούς μας ανθρώπους στο νησί.
Ηδη στις αίθουσες των σινεμά του VILLAGE, διαφημίζεται πριν απο κάθε άλλη προβολή ταινίας και αναμένεται στις 5 Δεκεμβρίου που θα ανοίξουν οι αίθουσες της προβολής της ,να δούν όλοι απο κοντά ένα απο τα πιό αγαπημένα μυθιστορήματα των Ελλήνων αναγνωστών, για τα πάθη και τους έρωτες,μιας ναυτικής οικογένειας της Ανδρου. [πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας]
Αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας που πλήττεται απο την θάλασσα,τον πόλεμο και τον έρωτα.
Είναι μια εξ ολοκλήρου παραγωγή της Ανδρου, τόνισε η Ιωάννα Καρυστιάνη και αυτό που συνέβη με τα γυρίσματα στο νησί μας, ήταν κάτι το μαγικό, μια συλλογική περιπέτεια μέσα στα σπίτια των συμπατριωτών μας, που απο την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν τα πρώτα γυρίσματα και την έβαλαν στην καρδιά τους μέχρι το τέλος.
Ξέχωρα απο την πρώτη της προβολή στις
Αθηναικές αίθουσες η ταινία τιμώντας όλους τους συμμετέχοντες και αυτό το ίδιο το νησί μας, παρουσιάζεται και στο Δημοτικό Θέατρο της Χώρας την Παρασκευή 29, Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.
Στην συνέχεια το επόμενο Σαββατοκύριακο 7,και 8 Δεκεμβρίου,σε μιά σειρά προβολών, για όλους όσους βοήθησαν ενεργά για την ταινία και στην συνέχεια θα προβάλλετε για όλους όσους θέλουν να την δούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου