Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ


Τα Λειβάδια κάποιος ξέχασε να τα εντάξει στο πρόγραμμα του βιολογικού. Έτσι ο αγωγός που θα κατέβει τον αυτοκινητόδρομο θα πέρναγε "αρόδου" από το χωριό. Ήρθε λοιπόν ένας ιδιώτης και "διόρθωσε" το λάθος, έβαλε τα λεφτά, ανέθεσε στην μηχανικό Κούλα Κονδυλάτου το έργο και με πολύ κόπο και επιμονή κατόρθωσε να κάμψει την γραφειοκρατία και να πραγματοποιήσει το έργο.

 Η αποχέτευση αφορά το Μεσαίο χωριό που έχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα μιας και τα σπίτια είναι χτισμένα το ένα δίπλα στ' άλλο πολλά δεν έχουν αιμασιές και φυσικά δεν έχουν βόθρους. Το έργο ξεκίνησε 5 Σεπτεμβρίου και τελειώνει σε λίγες μέρες. Πραγματοποιήθηκε από ένα συνεργείο άψογο, με την στενή επίβλεψη της μηχανικού, και κατά κοινή διαπίστωση όσων παρακολούθησαν την κατασκευή του, με πολύ υψηλές προδιαγραφές (ποιότητα σωλήνων, τοποθέτηση) 
Οι δρόμοι, σκάλες αποκαταστάθηκαν πλήρως. Με την ευκαιρία αντικαταστάθηκαν και οι σωλήνες ύδρευσης του Μεσαίου χωριού που ήταν από το τέλος του '60. (τους σωλήνες έβαλε ο Δήμος, τα εργατικά ο ιδιώτης)
Ο Δήμος πρέπει να φτιάξει τους κεντρικούς αγωγούς, που θα κατέβουν από του Βραχνού, το αντλιοστάσιο στον ποταμό που θα στέλνει τα λήμματα στον (HOTEL) Παράδεισο!!!
Από πληροφορίες γνωρίζουμε πως θα περάσουν αποχέτευση και στο Κάτω χωριό. 






1 σχόλιο:

  1. Ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία την οποία εστιάζω στην σύμπραξη ιδιωτικού και δημοτικού φορέα. Ασυνήθιστο γεγονός για την Ελλάδα. Πρέπει να αναφερθεί και το όνομα του ιδιώτη. Επιπλέον περισσότερες λεπτομέρειες για την σύμπραξη , ώστε να αποτελέσει οδηγό και για άλλες περιοχές. Να φανεί και η Άνδρος ότι είναι και πρωτοπόρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή