Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Τα λιβανιστήρια έπιασαν νωρίς δουλειά!


Θέλουμε λιγότερο απο 10 μήνες για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές στην χώρα μας, αλλά  μην σας φανεί παράξενο, ότι ο προεκλογικός αγώνας, έχει ξεκινήσει σιωπηλά και κάνουν ήδη κάποιοι  αυτοδιοικητικοί μας στο Δήμο Ανδρου τα πρώτα τους ραντεβού.
Τα λιβανιστήρια τους έχουν πιάσει δουλειά από τώρα, 10 μήνες πριν την κάλπη!
Η προεκλογική μάχη έχει ξεκινήσει και ''ηλεκτρονικά'', για την  επιχείρηση διεύρυνσης και προετοιμασίας της εκλογικής πελατείας, με την προβολή των υποψηφίων τους και πάσης φύσεως απόψεων τους.
Ωστόσο, σε αυτήν την τακτική, των social media - Facebook, σε μία νέα προεκλογική αρένα του υποψήφιου Δημάρχου, για την ερχόμενη 5ετία στον Δήμο, τα λιβανιστήρια, νομίζουν ότι θα είναι ωφέλιμη.
Ασχολούνται μέρα-νύχτα με τα Facebook και όλοι αναρωτιούνται, αλήθεια πότε πραγματικά επαγγελματικά δουλεύουν, όταν και για την παραμικρή ειδησούλα, προσπαθούν να γράψουν και να πουν κάτι λες και όλοι μας δεν γνωριζόμαστε σε αυτόν τον τόπο.
Έτσι το αντιλαμβάνονται και αυτό πράττουν!
Ας το έχουν υπόψη τους, ότι με φθαρμένα  και  αποτυχημένα  υλικά δεν διοικείται ο Δήμος της επόμενης 5ετίας!
 Και όλα αυτά σε μία πραγματικά δύσκολη αυτοδιοικητικά περίοδο, που αντί να ασχοληθούν με τα καυτά θέματα της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, είναι απλοί θεατές στην πράξη και περιμένουν να έρθει ο ερχόμενος Μάιος των εκλογών του 2014, ότι αυτοί ότι θα μας έχουν παραμυθιάσει  και θα τους ψηφίσουμε.
Από την άλλη, «ακούγονται» ονόματα που στρέφονται σε μεγάλα τζάκια, πολύ γνωστών Ανδριώτικων οικογενειών, που θέλουν να βάλουν επικεφαλής ένα από τα μέλη της οικογένειας των, κατά το πρότυπο του Δήμου Οινουσσών, που ομολογουμένως εάν προταθεί, θα αλλάξει το σκηνικό της Άνδρου και θα διαλυθούν τα παραδοσιακά μέχρι σήμερα πρόσωπα.
Τι μέλλει γενέσθαι; Ίδωμεν... Ένα είναι σίγουρο, θα είμαστε εδώ και θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, στην κατάλληλη στιγμή για όλους και όλα και τα  λιβανιστήρια, ας τα κρατήσουν για όπου τα δέχονται...

10 σχόλια:

  1. Μεγάλη επιτυχία! Κυριολεκτικά τους χαλάτε τον ύπνο με την αποκάλυψη ότι θα κατέβει ως δήμαρχος εφοπλιστής. Ποιός θα τολμήσει να αντιπαραταχθεί σε εφοπλιστή. Τι θα τον πούνε κλέφτη ή ότι κατεβαίνει για τον μισθό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να βάλετε και το όνομα του εφοπλιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κρίνουμε από τον τρόπο λειτουργίας του δήμου Οινουσσών. Ίσως είναι η λύση για την Άνδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαντάζομαι και εγώ πως όνομα δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί απο τώρα, αλλά θα πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση που θα βγάλει απο το τέλμα το νησί μας.
    Αρκέι να συμμετάσχουν μαζί του, πρ΄΄οσωπα άφθαρτα, με ήθος και τιμιότητα,χωρίς να κάνουν εκπτώσεις σε αξίες και ιδανικά,αποβλέποντας στην επόμενη θητεία τους,γιατί τότε και αυτοί θα αποτύχουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ικανοί να διοικήσουν. Τίμιος προσπαθώ και εγώ να είμαι αλλά δεν νιώθω ότι μπορώ να διοικήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι και εγώ μια απο αυτές που λαμβάνουν συχνά μέσω facebook μηνυματάκια απο αυτούς που αντί να κρύβονται για την κακοδιαχείριση που είχαν στα χρόνια τους και σε εποχές που το χρήμα έτρεχε ανεξέλεγκτα στους Δήμους και το Επαρχείο, μας γράφουν τώρα και μάλιστα με περισσό θράσος,για ότι συμβαίνει στο νησί,σαν να ήρθαν τώρα αυτοί εδώ.Απλά υπενθυμίζω, ότι όλοι εδώ γνωριζόμαστε,δεν ξεχνάμε καθόλου μα καθόλου ''τον βίο και την πολιτεία του καθενός'' και δεν βλάπτει να έχουμε λίγο ντροπή και φιλότιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάτω οι κλέφτες, αίτημα λαϊκό. Ποιός τους κατεβάζει; ο ικανός πλην έντιμος πολιτικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαλάσατε το καλοκαίρι σε πολύ κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και από Άνοιξη Καλοκαίρι;;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγρίεψαν οι τέως και πρώην δήμαρχοι, γνωρίζουν ότι θα είναι και έξω από τα κοινά. Οι εφοπλιστές δεν είναι κορόιδα να έχουν "μούτρα" δίπλα τους να τους δουλεύουν! Είναι γάτες, να διακρίνουν τους μπαταχτσήδες, διαφορετικά δεν θα ήταν εφοπλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή