Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !

Κουμάντο στα εισιτήρια και τα δρομολόγια 

κάνει ο Υπουργός Ναυτιλίας;;;


Η αλλαγή ενός δρομολογίου της ακτοπλοΐας διέπεται από κανόνες και καθορίζεται ύστερα απο αίτηση της κάθε εταιρείας προς το Υπουργείο Ναυτιλίας με αιτιολογημένο σκεπτικό, που ανάμεσα στ΄ άλλα είναι να εξυπηρετεί τον επιβάτη και όχι να τον αγνοεί.
Κανόνας μιας ομαλής λειτουργίας των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, που υπόκεινται πάντοτε τον έλεγχο του αρμόδιου υπουργείου και ποτέ δεν μπορούν να αλλάζουν, απο την μιά στιγμή στην άλλη, ή έστω αν αιτηθεί οποιαδήποτε αλλαγή, είναι να φροντίσουν οι ίδιες  οι εταιρείες να ενημερώσουν εγκαίρως το επιβατικό κοινό.
Μάλιστα πρόσφατα, με τις υπ' αριθμό 3302 και 3316/2013 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣΤΕ), έκρινε νόμιμο και σύμφωνο με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και νομολογία, ότι μπορεί ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, να προσδιορίζει το ανώτατο πλαφόν στις τιμές των εισιτηρίων των πλοίων, όπως και το ωράριο των δρομολογίων τους, απορρίπτοντας τις προσφυγές δύο ναυτιλιακών εταιρειών για το αντίθετο αυτής της απόφασης.
Ειδικότερα, οι ναυτιλιακές εταιρείες ζητούσαν από το ΣτΕ να ακυρωθούν ως παράνομες και αντίθετες στην ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις αποφάσεις του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης δύο αποφάσεις του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, με τις οποίες καθορίστηκαν οι τιμές των ναύλων των επιβατών και οχημάτων κατά κατηγορία πλοίων και έγιναν αλλαγές στο ωράριο των δρομολογίων ακτοπλοϊκής γραμμής.
Συγκεκριμένα το ΣΤΕ, αναφέρει ότι ο καθορισμός των ναύλων των πλοίων γίνεται με κριτήριο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, χωρίς να δημιουργούνται διακρίσεις μεταξύ των πλοιοκτητών, ενώ παράλληλα έκρινε ότι είναι σύμφωνη με τις συνταγματικές αρχές της αναλογικότητας και την ευρωπαϊκή νομοθεσία και νομολογία ο καθορισμός ανωτάτων επιτρεπομένων τιμών ναύλων για όλες τις συνδέσεις των λιμανιών.
Αναφορικά με το ωράριο των δρομολογίων, οι δικαστές απέρριψαν, επίσης ως αβάσιμους, τους ισχυρισμούς των ναυτιλιακών εταιρειών, οι οποίες ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση που τροποποιεί τις ώρες δρομολογίου πλοίου για λόγους ασφαλείας του πλοίου και της τάξεως στα λιμάνια.
Tης απόφασης του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας είχε προηγηθεί έγγραφο του Λιμεναρχείου για ταυτόχρονες αφίξεις-αναχωρήσεις πλοίων, που εγκυμονούν κινδύνους στην ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.
Και "πρίν... αλέκτορ λαλήσει τρείς", η Ανδριώτικη εταιρεία των Αδελφών ΣΤΕΦΑΝΟΥ με το πλοίο τους SUPERFERRY II, δημιούργησε μεγάλο θέμα, με την ξαφνική αλλαγή του δρομολογίου της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου, απο το ήδη εδώ και καιρό καθορισμένο, με αναχώρηση απο την Ανδρο στις 17:45. 
Αλλαγή που δεν κοινοποιήθηκε έστω σαν κατεπείγουσα, ξέχωρα απο  τα πρακτορεία τους και στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο, αφού ξέρουν όλοι ότι με τα laptops και τα κινητά έχουν άμεση πρόσβαση και ενημερώνονται στο λεπτό απο την στιγμή της δημοσίευσης τους!
Αλλαγή που ακόμα και τώρα να μπείς στην ιστοσελίδα της εταιρείας, να ψάξεις να το δείς δημοσιευμένο, δεν θα βρεις λέξη, και απο την στιγμή που ξέρουν, ότι τα ονόματα στα εισητήρια δεν αναφέρονται πάντα στον πραγματικό ταξιδιώτη για να τον ενημερώσεις σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής!
Αλλαγή που δεν έχουν πραγματικά την δυνατότητα να την μάθουν οι ταξιδιώτες, αν δεν την δουν κάπου δημόσια, αφού αυτά τα ίδια τα πρακτορεία των εταιρειών σπάνια κρατάνε τηλέφωνα επικοινωνίας και ονόματα, όπως ορίζει ο νόμος, αφού όλοι μας ξέρουμε ότι εκδίδουν εισιτήρια, με όνομα αντ΄ άλλων. 
Δημοσιεύουμε με αφορμή το γεγονός αυτό την παρακάτω επώνυμη καταγγελία που στάλθηκε στο mail μας και αναφέρει:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗN GONDEN STAR FERRIES ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ SUPERFERRY II
Είμαι Ανδριώτης κάτοικος Αθηνών και αποφάσισα τις γιορτές των Χριστουγέννων να τις περάσω με την οικογένειά μου (δύο παιδιά και η γυναίκα μου) στο όμορφο νησί μας, στο σπίτι που διαθέτω (Σημειώνω ότι περίπου δύο φορές τον μήνα ετησίως Σαββατοκύριακα πηγαινοέρχομαι στην Άνδρο).
Την Δευτέρα 23-12-2013 ταξίδεψα για Άνδρο από Ραφήνα και αφού έβγαλα τα εισιτήριά μου σε πρακτορείο της Ραφήνας, έβγαλα και τα εισιτήρια της επιστροφής (2 ατομικά, 2 παιδικά και 1 Ε.Ι.Χ.) για την Κυριακή 29-12-2013 τα οποία και ανέγραφαν ως ώρα δρομολογίου 17.45 μ.μ.
Έκπληκτος την Κυριακή γύρω στις 16.45 μμ , φτάνοντας στο Λιμάνι του Γαυρίου με πληροφόρησε το Πρακτορείο του Κου Μπατή ότι το προγραμματισμένο δρομολόγιο του SYPER FERRY II, άλλαξε την Παρασκευή 27-12-2013 και το πλοίο αναχώρησε νωρίτερα στις 16.30 μμ, αφήνοντάς μας στο Γαύριο για να επιστρέψουμε στην Αθήνα την επομένη με το πλοίο ΘΕΟΛΟΓΟΣ στις 10.15 π.μ.
Επίσης μου ανέφεραν ότι με έψαξαν για να με ειδοποιήσουν και δεν μπόρεσαν.
Η ενέργεια αυτή της εταιρείας GONDEN STAR FERRIES να αλλάξει το δρομολόγιο του βαποριού δύο μέρες πριν, χωρίς να έχει εξασφαλίσει την πληροφόρηση των επιβατών που είχαν ήδη πάρει τα εισιτήριά τους είναι άκρως εγκληματική και δείχνει πως οι Ναυτιλιακές Εταιρείες και μάλιστα οι Ανδριώτικες όπως υποστηρίζουν, αντιμετωπίζουν τους πελάτες – επιβάτες τους.
Κρίμα για τους Ανδριώτες ιδιοκτήτες της Εταιρείας κ.κ. Στεφάνου !!!!!!!!!!!!!!!!
Πώς να σε υποστηρίξουμε μετά από όλα αυτά εμείς οι Ανδριώτες ?
Δεν μας υπολογίζεται καθόλου γνωρίζοντας ότι οι δικαστικές διαδικασίες είναι μακρόχρονες και οικονομικά επώδυνες για τους καταγγέλλοντες (μου ζητήθηκε νόμιμα από το Λιμεναρχείο Γαυρίου παράβολο 100 ευρώ για να κάνω μήνυση……).
Επειδή εγώ και η οικογένειά μου ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ, εγώ δεν πήγα στην δουλειά μου την επομένη, εξαπατηθήκαμε από τους ανεύθυνους χειρισμούς της παραπάνω εταιρείας,
Δηλώνω ότι δεν θα ξαναταξιδέψω με την GONDEN STAR FERRIES ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ SUPERFERRY II
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!
 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΑΣ 

                                                                                                  

38 σχόλια:

  1. ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ SUPERFERRY.
    TYXAIA TO AΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ν ΑΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ 17:45....KΡΙΜΑ...ΚΡΙΜΑ...ΚΡΙΜΑ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ...ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..δυστυχως κανουν οτι θελουν οι ακτοπλόοι εφοπλιστες εκει φαινεται στον Πειραια με το Υπουργειο Ναυτιλιας.Αλλοιως σε μια τετοια ξαφνικη αλλαγη και ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.Δεν ειναι αυτο Υπουργειο Ναυτιλιας...καλα το λενε όλοι,αλλα γραφειο εσωτερικο των πλοικτητων !
    Εισαγγελεας δεν υπαρχει να επεμβει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που να πρωτοεπέμβουν οι εισαγγελείς! Στις καταχρήσεις, στις κομπίνες, στις κλοπές... Φτιάξαμε ένα κράτος που πορεύεται ως πλοίο χωρίς τιμόνι. Άγιο έχουμε αφού πλέει χωρίς να έχει τσακιστεί σε στεριά.
      Αυτή είναι η Ελλάδα της εποχής μας ασύδοτη. Κάνει ο έχων την εξουσία ότι θέλει και δεν ρωτά κανένα. Ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα. Ο καταναλωτής θεωρείται κάτι το άβουλο που έχει μόνον υποχρεώσεις.
      Η κατεστμένη νοοτροπία υπάρχει παντού. Έχουν την λογική, δικό μου είναι και ότι θέλω κάνω. Δεν έχουν αντιληφθεί τον δημόσιο χαρακτήρα. Κότερο δεν είναι το πλοίο της γραμμής, ούτε δωμάτιο του σπιτιού το κατάστημα της αγοράς.
      Να σας ευχηθώ χρονια πολλά για το νέο έτος και να έχετε αντοχές να γράφετε. Να βοηθήσετε με τον τρόπο σας στην αλλαγή νοοτροπιών. Συμβάλλει και ο φόβος της δημοσιότητας. Το τίμημα το γνωρίζετε της σωστής δημοσιογραφίας...
      Πρόσφατα σε παρέα μέλος της διοίκησης συλλόγου δήλωνε δημόσια γιατί σας απέκλεισε από την ενημέρωση, διότι δεν είστε αποκλειστικά πολιτιστικό σάιτ αλλά ασχολείστε και με άλλα θέματα δημιουργώντας προβλήματα και εντάσεις. Φταίτε εσείς που τα δημοσιοποιείτε και όχι αυτοί που τα δημιουργούν... Πάντως η κοινωνία της Άνδρου δεν χάνει και πολλά πράγματα νερόβραστες και τυποποιημένες οι δραστηριότητες τους.

      Διαγραφή
  3. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟ+ ΑΝΔΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ+ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.ΟΝΤΩΣ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΙΑ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ ΤΣΑΓΙΑ -ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ...ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΦΥΓΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΟΝΙΜ ΑΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ +ΑΝΔΡΟΣΗΜΕΡΑ+ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΝΤΟΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aλοίμονο μας, εαν και το '' ΑΝΔΡΟΣ σήμερα '' συμβιβαστεί στα πλαίσια.... του να έχει υλικό απο τους Συλλόγους,να γίνει ένα καθαρό πολιτιστικό blog και όχι στο να ακολουθεί την συνταγή της έντυπης πριν απο χρόνια ειδησεογραφίας του,χωρίς διαφημίσεις που θα το δεσμεύουν,χωρίς κανενός άλλου συμβιβασμού !Φίλοι μου σας γνωρίζουμε,χρόνια τώρα,μην τους αφήσετε σε ησυχία,να μας εκπλήσσετε καθημερινά,αυτό θέλουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω μια απορία τα χρήματα που κατέβαλε ο συμπατριώτης μας του τα επέστρεψαν όλα ή του είπαν (από μέσα τους για να μην τις αρπάξουν) ας πρόσεχες. Φανερά επικαλούνται τον νόμο και το υπουργείο οικονομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ? Ή ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ?
    Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕ AΝΑΧΩΡΗΣΗ 17:45 ..ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΑΥΠΤΟΝΤΑΙ-ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ- ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΦΟΒΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΡΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ..ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΟΣΟ ΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΤΟΠΛΟΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακριβώς προηγούμενε σχολιαστή,τι έκανε το Λιμεναρχείο Ανδρου και πως αλήθεια,επενέβη υπέρ του πολίτη ? μόνο με την γραφειοκρατική αντίληψη...κάνε μήνυση, που περιγράφει ο καταγγέλων ? τι κρίμα αλήθεια να είμαστε ακόμα όμηροι εν έτη 2014...τέτοιων αντιλήψεων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΡΙΜΑ ....ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥΣ SUPERFERRY II.
    AΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ, ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ! Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΑΡΑΓΕ ΔΟΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΚΟΙΝΟ...ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΑ... ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΤΟΠΛΟΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ..ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα πια σε αυτό το τόπο και ας μην είμαστε αμνήμονες.
    Είμαι μόνιμος κάτοικος Άνδρου 40 χρόνια και αυτό έχει γίνει πολλές φορές, δηλαδή να αλλάξουν την ώρα δρομολογίου ή και να ματαιωθεί δρομολόγιο.
    Αλλά ξεχνάμε όλοι μας πόσες φορές ενώ είχε αποπλεύσει την κανονική ώρα το Super Ferry γύρισε πίσω για να πάρει καθυστερημένους επιβάτες ή άρρωστους ??
    Ξεχνάμε επίσης ότι πίσω από το εισιτήριο του καραβιού γράφει ότι ο επιβάτης πρέπει πριν από την αναχώρηση να ελέγχει την ώρα αναχώρησης του πλοίου.
    Ο καταγγέλων γράφει ότι : " μου ανέφεραν ότι με έψαξαν για να με ειδοποιήσουν και δεν μπόρεσαν ".
    Ίσως το πρακτορείο όπου έκοψε το εισιτήριο πράγματι να μην τον βρήκε.
    Έτσι για την ιστορία εμένα από το πρακτορείο του κ.Μπατή έψαξαν με βρήκαν και με ενημέρωσαν.
    Ας έχουν καλά ταξίδια οι ναυτικοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΈ ΦΊΛΕ ΑΝΔΡΙΟΛΑΤΡΗ....ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Μ ΕΤΑ ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ...ΕΜΕΝ ΑΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΙΣ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ.ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ,ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ Ο ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕΣ !
      ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑΛΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ..ΑΜΑΝΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΓΙΩΝ, ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ..ΚΟΥΦΟ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ.!

      Διαγραφή
  11. ΦΊΛΕ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ,ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ-ΠΑΤΗΣΙΑ'' ...ΤΡΟΛΛΕΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ...ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ! ! ΤΕΛΟΣ ...ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ SUPERFERRY, EXEI ENEΡΓΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ - ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Τ'ΑΛΛΑ ΠΛΟΙΑ - ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΝΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ποιό σωστός σχολιασμός φίλε σχολιαστή,συμφωνώ απολύτως με όσα λές και μάλιστα και εμένα μου προξενεί εντύπωση, πως ακόμα δεν είδαμε απο πλευράς της εταιρείας ένα μήνυμα που να μας εξηγεί τεκμηριωμένα τους λόγους αυτής της ξαφνικής αλλαγής.Δεν μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα σε τέτοιες λογικές απαξίωσης και καλό θα είναι να μην μας απαξιώνει σαν επιβατικό κοινό,γιατί τα μονοπώλια έχουν πεθάνει και ότι και να γίνει θα είναι πάντα υπό την κρίση μας,απο την στιγμή που τα τιμάμε με τον οβολό μας τακτικότατα και ζητάμε το ελάχιστο, ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ! ! ! αυτό τα λέει όλα ...και ο νοών νοείτω κύριοι της GOLDEN STAR FERRIES ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΣΩΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ 16Κ30 ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΓΗ. ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΣΤΡΙΤΖΗ, ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
  13. Πολιτικοί και υπάλληλοι στις πολεοδομίες, εφορίες, αστυνομία, νοσοκομεία τα πάιρνανε άρα έγινε παράδοση ας συνεχίζουν να λαδώνονται. Κάποτε πρέπει να μπει τάξη. Πηγαίνεις στην βόρεια Ευρώπη και αισθάνεσαι άνθρωπος. Σε σέβονται. Προσφέρουν υπηρεσίες που λες χαλάλι το κόστος. Πας εδώ και αισθάνεσαι ότι σου κάνουν χάρη που σε εξυπηρετούν πανάκριβαμε τα χρήματά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σωστά πολύ σωστά τα λές,εδώ αν σε εξυπηρετούν πρέπει να τους φιλάς το χέρι,αυτήν την εντύπωση έχουν.Λίγο λιγότερη έπαρση και για τις πιο καλές εταιρείες,τους ιδιοκτήτες τους, τα στελέχη τους,δεν βλάπτει αγαπητοί της GOLDEN STAR FERRIES,μην πάιρνουν τα μυαλά σας αέρα,σεμνά κια ταπεινά πρέπει να βαδίζεται,αν θέλετε να έχετε διάρκεια,πόσο μάλλον που είστε συμπατριώτες μας,ένας λόγος παραπάνω,για τώρα κια για το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ .
    ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ GOLDEN STAR FERRIES ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΦΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ..............ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα κύριε Χαλά σας απάντησε ο κος Στεφάνου στους Πολίτες της Άνδρου που και εκεί αναρτήσατε την καταγγελία σας, όπως και στο Andros View..
      Έλεος πια, μέγα θέμα το κάνατε.

      Διαγραφή
    2. Και συ στην θέση του , αν έχανες το καράβι το ίδιο θα έκανες και χειρότερα θα αντιδρούσες. Να πούμε να στον κο Στεφάνου να γράφει στο εισιτήριο να είσαι στο μουράγιο 3 ώρες νωρίτερα και ότι απαγορεύεται να εκφράζει άποψη ο επιβάτης. Να δημιουργήσουμε καθεστώς Βόρειας Κορέας. Απλά όσοι εκφράζονται χωρίς άδεια να ρίχνονται δεμένοι με άγκυρα στον Καβοντόρο.

      Διαγραφή
  16. Αντί να ασχολείστε που από την επόμενη εβδομάδα θα μείνουμε με ένα πλοίο…. ασχολείστε με το ότι έφυγε ένα τέταρτο πιο γρήγορα…. Οι οροί του εισιτηρίου γράφουν μια ώρα πριν την αναχώρηση να είστε στο λιμάνι και όχι 5 λεπτά πριν φύγει….Οπως επίσης «εκτός αν πρόκειται για άρρωστο» αυτό με το να γυρίζει το πλοίο πίσω να πάρει τούς αργοπορημένους ποτέ δεν το κατάλαβα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους και μια λογική άποψη (Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2014 - 6:08 μ.μ.0

      Διαγραφή
  17. Καλησπέρα σε όλους,Δεν κατακρίνω καμία αποψη, όμως εμένα ενημέρωσε η εταιρεία τον παππού μου. Είχε δώσει τηλέφωνο και ενημερώθηκε εγκαίρως. Κακώς άλλαξε το δρομολόγιο όμως ενημερωσαν κατευθείαν. Τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τη γνώμη του και επιλογή να μετακινείτε με το σουπερ φερρυ η άλλο πλοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το δρομολόγιο αλλαξε. κακώς πολύ κακώς. ¨Ομως αυτό τι σημαίνει ότι θα καταδικάσουμε μια εταιρεία από μία λάθος εκτίμηση???Ημαρτον , όταν επέστρεφε το φέρυ στο Γαύριο ενώ ειχε φυγει για να πάρει κάποιον αρρωστο ήταν καλά??? Τότε βγήκε σε κάποιο μπλόκ?? Μην είμαστε μηδενιστές.Ναι..λάθος κίνηση αλλά αυτό δεν ανερεί την ποιότητα που παρέχει η εταιρεία 3 χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2014 - 9:32 μ.μ.
      ΣΩΣΤΟΣ.!!

      Διαγραφή
    2. Ποιός καταδίκασε την εταιρία; την αυθαίρετη ενέργεια καταδίκασε. Στις σύγχρονες κοινωνίες κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο!

      Διαγραφή
  19. Για το φίλο σχολιαστή ότι οι όροι του εισιτηρίου γράφουν να είμαι μία ώρα πριν στο λιμάνι και όχι 5 λεπτά πριν τον απόπλου, τον πληροφορώ ότι το εισιτήριό μου έγραφε ώρα αναχώρησης 17.45 και εγώ ήμουν στο λιμάνι 16.45. Μπορεί να το διαπιστώσει από το βιβλίο συμβάντψν του Λιμεναρχείου Γαυρίου ότι προσήλθα εκεί στις 16.50 και κατήγγειλα ..............Μην λέμε και γράφουμε λοιπόν ότι θέλουμε και παπαγαλίζουμε γλείφοντας..............αν δεν γνωρίζουμε τα γεγονότα. Ευχαριστώ πολύ ΧΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ακόμα εγώ σαν μόνιμος κάτοικος Ανδρου περιμενο να μ´αθω πια ηνε η ετοια που αλαξε το δρομολόγιο ενο απωσο ξερό όταν έγινε η πρόταση ήταν θετική
    Εκτός αν καπιους τουσ φοβιζε .................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή









  21. Το golden star ferries έκανε σωστά την κοινησι του δρομολογίου της Κυριακής απο την ανδρο
    Δεν ηδαμε ομος την αλοι εταιρία το δρομολόγιο της Παρασκευής να τομεταφερη γιανα προλαβενουν αυτοί που είναι ο χρωνος τους
    περιορισμένο
    αν ξερι κάποιος ας μας ποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο οποιοσδήποτε κύριος ή κυρία επιθυμεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο Σούπερ φερρυ κάνει μεγάλο λάθος και καταντάει και γραφικότητα εφόσον απότι διαβάζω παράπανω έλαβε απάνηση από τον Στεφάνου από άλλα μπλόγκ. Τόσο ανάγκη από δημοσιότητα πια???ΕΛΕΟΣ. 20 χρόνια ταξίδευα με το ΣουπερΦερρυ και άλλα τόσα θα το κάνω γιατί γουστάρω το πλοίο. Το δρομολογιο κακώς άλλαξε όμως αυτό εμένα δεν μου λέει κάτι. Εγώ κοιτάω το σύνολο που εν τέλει αποκομίζω θετικά στοιχεία για την εταιρεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις ιστοσελίδες που παρακολουθώ μόνο το ΑΝΔΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ παρουσιάζει το γεγονός. Απάντηση που έστειλε η ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΑΡ; Προφανώς σε κάποια προσωπική ιστοσελίδα για την τιμή των όπλων για να λέει ότι απάντησε. Τι την εμποδίζει να απαντήσει και εδώ, στην μοναδική δημοσιογραφική ιστοσελίδα της Άνδρου. Καταλαβαίνω τη λογική της εταιρίας του ΣΟΥΠΕΡ ΦΕΡΡΥ εναντιώνεται σε όποιους δεν πλέουν με τα νερά της. Με λογική μονοπωλίου έχω την εντύπωση ότι ο σκοπός της είναι να εκδιώξει τις άλλες εταιρίες και να μείνει μόνη και μετά να κάνει ότι θέλει... Ανδριώτες οι Στεφάνου αλλά ας κρατάμε πισινή υπάρχει και η κακή πλευρά...

      Διαγραφή
    2. Απορώ πραγματικά με τα περί μονοπωλίου(???)και τις εκδίωξης(???)των άλλων εταιρειών. Ο Παναγιωτάκης έχει 2 πλοία αυτή τη στιγμή και μάλιστα 2 αξίολογα πλοία που τα αγαπάει και αυτά ο κόσμος όπως και το Σούπερ Φέρρυ. Γενικότερα δεν έχω αντιληφθεί συμπεριφορές εναντίωσης από εκείνους αλλά το αντίθετο.

      Διαγραφή
    3. Θα τρελαθούμε ποιός δημιουργεί πρόβλημα στο Super Ferry; Από πότε η υπεράσπιση της τάξης είναι αδίκημα; Μόνη της η εταιρία δημιούργησε το πρόβλημα χωρίς ευκρινή λόγο. Καλά έκανε η Ανδρος Σήμερα και δημοσιοποίησε το γεγονός. Στην δημοκρατία όλοι λογοδοτούν για κάθε δημόσια ενέργειά τους. Το ρεπορτάζ σας μου άρεσε, καιρός είναι να δούμε και την τιμή του εισιτηρίου, γιατί έχω την αίσθηση ότι βρίσκεται στην ανώτερη τιμή που ορίζει το Υπουργείο.

      Διαγραφή
  23. Το πλοίο αποφάσισε να αλλάξει δρομολόγιο, καλά έκανε αφού είμαστε ως χώρα μπανανία,το λιμεναρχείο από ποιόν πήρε εντολή και επέτρεψε τον απόπλου πριν την ώρα του Υπουργείου; Αν πήρε εντολή από την εταιρία μάλλον πρέπει να λειτούργησε ως ιδιωτικός υπάλληλος και όχι ως δημόσιος. Αν το μάθει το ΥΕΝ και ειδικά το γραφείο του υπουργού τον βλέπω σε διαθεσιμότητα. Αν διωχθεί ο άνθρωπος από το λιμενικό θα τον προσλάβουν στην Golden Star;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για αλί μια φορά θα ήθελα να ρωτήσω πως και το θεολόγος περνι δρομολόγια οπός τα θελη στη 6-01-2014 και κανίς δεν παραπονιέται τα στραβά τα καν οι μόνο το ανδριώτικο πλοίο γιαυτό θα πρεπη να προσέξουμε πολύ αγαπητή ανδριωτες..golten star ferry ΑΝΔΡΟΣ ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αυτοι εκει στα γραφεια της εταιρειας θελουνε εκπαιδευση για ν αμην εκθετουν ετσι ανεπανορθωτα την εταιρεια.Σαν Ανδριωτες και μαλιστα συγχωριανοι των ιδιοκτητων του πλοιου,νομιζουμε οτι θα πρεπει να καταλαβουν ,οτι δεν μπορεις να απαξιωνεις και τον τελευταιο επιβατη,γιατι τοτε σιγουρα,θα σου γυρισει μπουμερανγκ και παραλληλα δειχνει...σημαδια ασχημα.Η παροιμια με την καρδάρα και το γάλα ας την εχουν υποψη τους,οσο ειναι καιρός.Βαπόρια υπαρχουν που μπορουν να μας εξυπηρετουνε,δεν υπαρχουν πια μονωπωλιακες καταστασεις και επιλογες εχουμε αφθονες.Αυτο ισχυει κια για την αλλη εταιρεια που μεχρι στιγμης και αυτη κατα τα συμφεροντα της πραττει,αγνοωντας την θεληση του επιβατιγου κοινου.Ας μην βλεπουνε οι φωστηρες στα γραφεια τους τα εισητηρια που κοβουνε,οταν δεν εχουμε αλλη επιλογή.Μολις την εχουμε ...να δουμε τοτε τι θα μας πουνε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είμαι και εγώ συγχωριανός των Στεφάνου και το μόνο που έχω να πω είναι να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία τους εδώ και 3 χρόνια και να μας εξυπηρετεί το βαπόρι με τον καλύτερο τρόπο όπως κάνει εδώ και πολύ καιρό. Από ένα λάθος μίας ημέρας δεν κρίνεται η σωστή πορεία 3χρόνων και βάλε μίας εταιρείας αξιόλογης που ούδέποτε έχουν ακουστεί αρνητικά σχόλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή