Κυριακή 5 Μαΐου 2013

SUPERFERRY ΙΙ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!
    
 Την πρωτεύουσα της Άνδρου τιμά  η παρουσία του SUPERFERRY II από το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο Νειμποριό, το λιμάνι της Χώρας, για την Ανάσταση και το Πάσχα. Εικόνα ασυνήθιστη ή καλύτερα άγνωστη στους νεώτερους κατοίκους της περιοχής η παρουσία ακτοπλοϊκού πλοίου στη Χώρα και ειδικά "χρονιάρες μέρες". 
Συνετέλεσε σε αυτό η Ανδριώτικη πλοιοκτήτρια εταιρία του σκάφους, που ανήκει στους αδελφούς Γιώργο και Δημήτρη Στεφάνου από τις Στενιές και στις άριστες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο λιμάνι της Χώρας, πλήρης άπνοια.  
  Τα προηγούμενα χρόνια το πλοίο, τις μέρες αυτές, βρισκόταν στο Γαύριο.  
Το πλοίο είναι ανοικτό στους συμπατριώτες μας να το επισκεφτούν και σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι στους επισκέπτες θα προσφέρονται Πασχαλιάτικοι μεζέδες!
 Το απόγευμα, στις 5:00 αναχωρεί από τη Χώρα, με ναυτικούς χαιρετισμούς, με κατεύθυνση το Γαύριο. Στον περίπλου αυτό του νησιού μπορούν να ταξιδέψουν δωρεάν όσοι το θελήσουν. Τους δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσουν τη μισή ακτογραμμή της Άνδρου από θαλάσσης. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 1,5 ώρες.
    Διανυκτερεύει στο Γαύριο και τη Δευτέρα εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγια του.

1 σχόλιο:

  1. Νικόλαος από Χώρα7 Μαΐου 2013 στις 4:35 μ.μ.

    Να σας συγχαρώ για τον τρόπο που καλύψατε το γεγονός και δεν βγάλατε τις ακρότητες κάποιων που "τρελάθηκαν" από χαρά , όταν είδαν το πλοίο στο λιμάνι της Χώρας. Κάνοντας ως ναυαγοί που αντικρίζουν το πλοίο της σωτηρίας. Για μια μέρα ήλθε συμβολικά και όπως ορθά γράψατε τιμητικά και τίποτα άλλο. Να το πάρουμε απόφαση πλοίο της γραμμής στη Χώρα να το ξεχάσουμε, οικονομικά δεν συμφέρει. Ας κοιτάξουμε να πλευρίζουν κρουαζερόπλοια. Ίσως είναι το πιο ενδεδειγμένο και οικονομικά συμφέρον για τα ενδιαφερόμενα μέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή