Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΝΔΡΟΥ, ΤΗΝΟΥ, ΣΥΡΟΥ...

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ


Ο Μητροπολίτης Δωρόθεος επισκέφτηκε την Άνδρο το Σαββατοκύριακο, προσφέροντας παράλληλα με την πνευματική αποστολή του  και δέκα (10) κιβώτια με φάρμακα και αναλώσιμο φαρμακευτικό υλικό προς το Κέντρο Υγείας Άνδρου. Η πρόσφορα αγάπης προέρχεται από την Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών προς την Μητρόπολη Κυκλάδων, για τις ανάγκες των ανασφάλιστων ασθενών.
Η παράδοση της προσφοράς έγινε από τον μητροπολίτη το μεσημέρι της Κυριακής παρουσία της διοίκησης και εργαζομένων του Κέντρου Υγείας και εκπροσώπων του Δήμου, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Σεβασμιότατο και τόνισαν την σημασία του μεγάλου φιλανθρωπικού έργου που επιτελεί σήμερα η Εκκλησία και η τοπική Ιερά Μητρόπολη.
Ο Μητροπολίτης Δωρόθεος κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Άνδρο το Σάββατο τέλεσε τον εσπερινό στον ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Συνετίου. Την Κυριακή της Απόκρεω ιερούργησε στον ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Λειβάδια. Τέλος επισκέφθηκε προσκυνηματικά την Ιερά Μονή Παναχράντου.

1 σχόλιο:

  1. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί! Η εκκλησία από όπιο του λαού έγινε τροφός του λαού από τα λάθη των πολιτικών, που κανένας δεν πρόβλεψε την κατάντια που φτάσαμε. Όλοι πίστευαν ότι ήταν στραβός ο γιαλός και το καράβι ήταν θέμα χρόνου να τσακιστεί. Η διαφορά ήταν η πορεία προς τα βράχια. Αν θα πέφταμε από αριστερα, δεξιά ή κεντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή