Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στο ΚΟΡΘΙ

Με λαμπρότητα, μεγαλοπρέπεια, τη συμμετοχή του κόσμου της περιοχής του Κορθίου καθώς και της φρεγάτας ΑΙΓΑΙΟ, τελέστηκαν οι εκδήλώσεις  της εορτής του πολιούχου μας τιμωμένου ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ο οποίος είναι και ο προστάτης των Ναυτικών.
Στο πανηγυρικό εσπερινό της παραμονής της εορτής, η Βυζαντινή χορωδία της Μητρόπολης Πειραιά υπό την διεύθυνση του άρχοντος πρωτοψάλτη Ζαχαρία Κοντοφρύδη έδωσε μια διαφορετική αίσθηση στην απόδοση των ύμνων. Η παρουσία του Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Περιφερειακών συμβούλων, Συμβούλων δημοτικών και τοπικών της περιοχής, τα αγήματα από την φρεγάτα ΑΙΓΑΙΟ με επικεφαλής τον κυβερνήτη της, του Ναυτικού Παρατηρητηρίου και του Λιμενικού, οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας και της πυροσβεστικής, προσέδωσαν την κοσμική αίγλη. Ήταν το διαφορετικό από τις καθημερινές Ακολουθίες…
Ακολούθησε η περιφορά της μικρής εικόνας του Αγίου, τοπικό έθιμο, με λαμπρότητα συμβολική, την εξύψωση της ταπεινότητας. Συγκινητική εικόνα! Οι μαθητές με τους φανούς, η εικόνα  του Αγίου Νικολάου στα χέρια ανδρών του Λιμενικού, του προστάτη τους, η Φιλαρμονική Άνδρου να παιανίζει ύμνους, οι εξουσίες του νησιού μαζί με τον Λαό εν πομπή να πορεύονται! Στάση στην προκυμαία! Έκδηλα συγκινημένος  ο π. Αντώνιος τέλεσε την δέηση υπέρ ασφαλών και καλών πλεύσεων  των ναυτιλλομένων καθώς και τρισάγιο στην μνήμη των πληγέντων ναυτικών. Τα καΐκια και βάρκες των ψαράδων συμπλήρωσαν την δέηση ανάβοντας φωτοβολίδες ένδειξη τιμής στον Άγιο τους να τις χρησιμοποιούν στην γιορτή Του και όχι σε κινδύνους. Το σημαιοστολισμένο «Αιγαίο» με τους ήχους των σειρήνων μετείχε στον εορτασμό. 
Ο δήμαρχος, ο κυβερνήτης του «Αιγαίου», ο διοικητής του Παρατηρητηρίου,  η λιμενάρχης  και οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας και της πυροσβεστικής έρριψαν στεφάνια στην θάλασσα.  Η πομπή κατέληξε στον Ιερό Ναό όπου υπήρχε πλούσιος μπουφές με κεράσματα, φροντίδα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για όλο τον κόσμο.
Λίγη ώρα μετά σε κλειστό χώρο, παρουσία πολύ κόσμου, ο βυζαντινός χορός του και μουσικού και τραγουδιστή Ζαχαρία Γλυκοφρύδη με την συμβολή του Κωνσταντίνου Χρυσοστόμου (κανονάκι) και του Δημήτρη Αγγελόπουλου (μπουζούκι) απέδωσαν άριστα μικρασιατικά δημοφιλή τραγούδια.
Η μεγάλη μέρα, ξεκίνησε με την πανηγυρική Θεία Λειτουργία που έψαλε ο χορός των φιλοξενούμενων ψαλτών παρουσία πλήθους κόσμου. Παρούσες οι τοπικές αρχές, οι Σύλλογοι και τα σχολεία  της περιοχής Κορθίου μαζί με το πολυπληθές άγημα του «Αιγαίου».

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ
Ακολούθησε η περιφορά σε πομπή της μεγάλης Ιερής εικόνας του Αγίου Νικολάου, την οποία συνόδευε άγημα της φρεγάτας. Η πομπή της οποίας ηγείτο η Ελληνική σημαία του ναού με τα εξαπτέρυγα και τον Σταυρό, περιήλθε την κωμόπολη του Όρμου κάνοντας δύο στάσεις, στο Ηρώο και λιμάνι, για την τέλεση τρισάγιου στην μνήμη των πεσόντων υπέρ πατρίδας και των πνιγέντων ναυτικών.
Αντιπροσωπεία, τέλος, ενοριτών με επικεφαλής τον π. Αντώνιο επισκέφτηκαν την φρεγάτα, οπού τους υποδέχτηκαν με θέρμη και αντάλλαξαν δώρα.
Το βράδυ σε αίθουσα δόθηκε χοροεσπεριδα με παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα από την βυζαντινή χορωδία και με νησιώτικα  με τους Νίκο Σκόρδο (βιολί) και Γιάννη Ψαρρό (πλήκτρα) .

ΚΟΡΘΙΑΝΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ
Σήμερα Κυριακή την Θεία Λειτουργία ακολούθησε ένα ιδιαίτερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των μεγάλων  ευεργετών της περιοχής Κορθίου. Των ανθρώπων που πρόσφεραν για κοινωφελούς  σκοπούς, για να βελτιώσουν δημιουργικά την ζωή των κατοίκων. Αξίζει να θυμηθούμε αυτούς τους προγόνους μας: Αχιλλέας (ιερέας) και Μαριγή Γαρυφάλλου, Γεωργίος και Αλίκη Ψάλτη, Λεωνίδας και Βασιλείος Γουλανδρής, Νικολάος Μανάλης, Δημοσθένης Ζαγοραίος, Πέτρος Μουστάκας, Γεωργίος και Κωνσταντίνος και Ιωάννης Βαρθολομαίος, Γεωργίος Πούπουρας, Οικογένειες  Παλτάζη,  Λουλούδη και Σταματούδη, Αδερφοί Γκιόκα, Δημητρίος και Μαρίκα  Παπασταθοπούλου, Λεωνίδας Αργυρού-Σίλβερ, Μαρία Μαυρομάτη, Μαριγώ και Ιωάννης Ραίσης.
Ο π. Αντώνιος με την εικόνα του Αγίου Νικολάου

Η φρεγάτα ΑΙΓΑΙΟ

Τα ψαροκάικα υποδέχονται την πομπή της Ιερής Εικόνας



Στιγμιότυπο από την ρίψη στεφάνων στην θάλασσα





Οι ενορίτες στην φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού



37 σχόλια:

  1. Μπραβο στον π. Αντωνιο καθε χρονο και καλυτερα. Μπραβο και στο λιμενικο σωμα που σηκωσε την εικονα. Καθε χρονο οι ναυτες δεν την σηκωναν; τι εγινε φετος και αλλαξε; Πιος ξερει τι εγινε στο γαυριο; και του χρονου ακομα πιο λαμπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Π.ΑΝΤΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΥ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑΥΤΕΣ Η ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ..Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΑΡΑΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.ΑΣ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Α. ΔΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΙΩΤΗ

      Διαγραφή
    2. Φυσικα ( φιλε ανδριωτη) και ειναι παραδειγμα προς μιμηση. οι εκδηλωσεις αυτες. Το σχολειο ειναι αφου δεν το καταλαβες πιος ξερει να κανει την δουλεια του. Το πρωι παλι λιμενικοι σηκωσαν την εικονα που δεν το ανεφερες και προς τιμην του διοικητη τους. Οσο για το απογευμα το αφηνω ασχολιαστο. (Φιλε ανδριωτη) αλλα προφανως αυτο ηθελες να προβαλεις( φιλε ανδριωτη).

      Διαγραφή
    3. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ 'ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥΣΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ 'ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ'.ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    4. ΑΝ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ Η ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Η ΟΧΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ, Η ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ( ΙΕΡΗ ΛΕΞΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ) ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΘΗΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΟΥΝ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ( ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΑΣΚΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΒΑΘΜΟ ΦΕΡΕΙ, ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟΣ Η ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΗΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
    5. ΜΗΠΩΣ ΚΥΒΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑΠΕΙΝΩΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ.

      Διαγραφή
    6. σαν Ανδριώτης που είμαι και ζω έκτος Άνδρου διαβάζοντας τα ανωτέρω διαπίστωσα μια αντιπάθεια μεταξύ τον πατριώτη μου θα ήθελα να προσθέσω επειδή εγώ έχω υπηρετήσει στο ναυτικό και ξέρω πολύ καλά εκ τον εσω τη γίνεται θα ήθελα να πω ότι αυτή που υπηρετούν στο σημερινό ναυτικό εκτός από χαρτοπαίκτες κλπ
      δεν μπορούν να πάνε ούτε σκούνα αν δεν ήταν του εμπορικού ναυτικού οι έφεδροι . επίσης θα ήθελα να σχολιάσω για τη ναυτική βάση Άνδρου που απαρτίζετε από γλυψιματιες εφέδρους και μόνιμους αυτά για το όμορφο νησί μας.

      Διαγραφή
    7. Πολυ ευστοχα το εθεσες φιλε σχολιαστη, εδω περνανε τα τουρκικα απο τον καβοντορο και τους ειδοποιουν απο το υπουργειο και μετα το περνουν χαμπαρι. Αυτη ειναι η δουλεια που εμεις δεν την εχουμε δει ουτε στα ονειρα μας. Και πολυ ευστοχα το εθεσες για χαρτοπαιχτες κ.λ π. Διοτι πισω απο τα γαλονια τους καλυπτουν τις βρομιες τους. Οσον αφορα εαν κοκορευονται οσοι βρισκονται σε θεση ευθυνης θα συμφωνησω και εγω. Καλο ειναι να κανεις την δουλεια σου χωρις να δινεις δικαιωματα σχολιασμου, χρησιμοποιοτας ως προσχημα την υπηρεσια.

      Διαγραφή
    8. Εισαστε απαράδεκτοι Ασχετοι και εμπαθεις. Μαλλον το πάτε προσωπικα. Οταν λες και γράφεις τέτοιου είδους κακοήθειες,Οταν είσαι άνδρας και γενικά σωστός άνθρωπος βάζεις ονοματεπώνυμο αλλιώς λέγεσαι ΚΟΤΑ. Για όλους κάτι έχουν να πούνε μόνο οι ζηλόφθονες. Κρίμα ντρέπομαι... που είμαι Ανδριώτισα και έχω παιδια που υπηρετουν στο Ναυτικο και στο Λιμενικο Πιστευω να μην καταντησουν σαν και εσας να κατηγορουν συναδέλφους τους. ΑΙΣΧΟΣ

      Διαγραφή
    9. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΓΟΥΝ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

      Διαγραφή
    10. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙΣ ΑΨΟΓΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ... ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΡΙΒΕΣ.. ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ

      Διαγραφή
    11. ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΕΝΣΤΟΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ 30 ΚΑΙ 5 ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ.ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΝ Σ.Π.Κ (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΚ).ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Η ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ .ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΣΠΗΛΩΝΕΙΣ ΥΠΟΛΕΙΨΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΠΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ.ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ .ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΜΕ ΟΣΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΤΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ .ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.......

      Διαγραφή
    12. Πρωτον: Αναρωτιεμαι αφου εσυ δεν ανηκεις σε καμια τετοια υπηρεσια οπως προανεφερες παραπανω, πως γνωριζεις τοσο αναλυτικα τι συμβαινει με τα χρονια υπηρεσιας, τις τελετες και τι λει ο ΣΠΚ. Μαλλον θα τα εμαθες απο το ιντερνετ. Ασε λοιπον τα μαθηματα σε καποιον που τα εχει διδαχθει και δεν τα εμαθε απο καπου αλλου.
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ:Δεν ανηκω σε καμια απο τις δυο υπηρεσιες διοτι εχω διατελεσει ΜΑΧΙΜΟΣ σε αλλο οπλο. Απλα λεω την γνωμη που νομιζω οτι δεν απαγορευεται.
      ΤΡΙΤΟΝ: Το τι ακουγεται για το Ναυτικο Παρατηρητηριο να ξερεις οτι εχουν αναπαραχθη απο τα ιδια του τα στελεχη κατα καιρους και χρονια τωρα στα καφενεια. Ας μην λοιπον κοτσομπολευουν οι ιδιοι την υπηρεσια τους.
      ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Τις διαφορες μου, εχω μαθει να τις λυνω με απλους τροπους και οχι με αυτους που υπονοεις εσυ και ουτε θα επευτα ποτε σε τετοιο επιπεδο. Δυστηχως για σενα, μονο η πενα ειναι για μενα οπλο. Αφου δεν μπορεις να τις αντιμετωπισεις, καλυτερα ειναι να σιωπας. Για μενα σημαινει συνεσι, σοβαροτητα, συνεπεια και οχι αυτο που ισως θεωρεις εσυ.
      Αυτα και περαστκα σου............
      ΠΕΜΠΤΟΝ: Απορω με τους διαχειριστες πως αναρτουν τετοια σχολια που μπορουν να θεωρηθουν κα απηλητικα; Πραγματικα εκπλησωμαι. Δηλ. Αν καποιοε εχει μια διαφορετικη αποψη πρεπει να απηλειται; Αλλα μετα. απο αυτο καταλαβαινουμε πιο ειναι και το επιπεδο, για αυτο και το αφηνω στην κρισι των αναγνωστων!

      Διαγραφή
    13. Τα σχόλια περί ενόπλων δυνάμεων και ιδιαίτερα το ναυτικό το γνωρίζω αρκετά το πώς λειτουργοί αν πίκρανε κάποιους η κάποιες η αλήθεια δε το έκανα εσκεμμένα απλά πικράθηκα με όλα τα σχόλια από το Κορθι με το πάτερ και όλα τα σχετικά έως το Γαυριο
      ιδέες το πώς θα γίνουμε καλύτερη δε το σκεπτόμαστε το μόνο που κάνετε πατριώτες μου είναι κριτική, και κουτσομπολιά, και ρουφιανια ,!!!!!! λυπάμαι πολύ που μπήκα σ’αυτό το σαιτ και έχασα το χρόνο μου . μάλλον δεν είναι τυχαίο το παρατσούκλι ζαβαδριοτες

      Διαγραφή
    14. ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΕΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ,ΓΛΥΨΥΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΣ .ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟ Ν Π/Ρ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΧΙΜΟΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΑΘΡΩΠΟΥΣΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ(ΟΧΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ).ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ.ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ

      Διαγραφή
    15. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑ.ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ, ΦΙΛΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΑΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

      Διαγραφή
    16. Βλέπω από την απάντηση σου πόσο ασυνάρτητη είναι !!!
      (λογικό βέβαια η αλήθεια είναι πικρή ) αν και διάβασα και σε κάποια αλή καταχώριση που πιστεύω ότι είναι δική σου απ’ ότι κατάλαβα μιλάς για παντελόνια .Αλήθεια φοράτε παντελόνια ? και αν ναι πότε ? όταν ζητάς να σου απαντούν επώνυμα κύριε ανώνυμε !!!! επίσης ανέφερες ότι ήσουν μάχιμος 21 χρόνια που ήσουν ? στη Σαλαμίνα ! απ’ότι ξέρω εκεί λιώνετε το καβάλο από τη πολύ δουλειά.
      λοιπόν άστο καλύτερα μην εκτίθεσαι περισσότερο γιατί μου επιβεβαιώνεις το ζαβαδριωτες .

      Διαγραφή
    17. ΤΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?

      Διαγραφή
    18. μετά απ' εσένα. βέβαια
      όταν δε προσέχετε τη κάνετε και τη γράφετε καμιά φορά μπλεκης !!!!!!

      Διαγραφή
    19. Συμφωνώ .Γι'αυτο προσεχε μην μπλέξεις. Γιατι οι κακίες γράφονται απο εσένα.

      Διαγραφή
    20. kYΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΥΡΙΑ ΜΙΛΑΩ Η ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΘΗΛΥΠΡΕΠΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΙΜΑΩ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΝΑ.ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ......ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ

      Διαγραφή
    21. Επειδή με τρόοοομαξεεεεεες δε σου ξαναγράφω !!!!! καλά Χριστούγεννα άντε και την επομένη φορά να γράφεις επώνυμα όπως θα έπρεπε. Πάντες θα ήθελα όταν κάποια στιγμή κατέβω Άνδρο να τα λέγαμε και από κοντά .

      Διαγραφή
  2. Χρονια πολλα και καλα. Ο π. Αντωνιος απεδειξε για αλλη μια φορα πιος ειναι και τι μπορει να προσφερει στο νησι αλλα πιο συγκεκριμενα στο κορθι. Μια εκκλησια αγνωριστη και ολα αυτα που κανει δειχνει ποσο τιμα τον αγιο νικολαο. Οσο για το δυσαρεστο σχολειο του προηγουμενου μπορω να του πω οτι δεν ηταν κακο που σηκωσαν την εικονα οι λειμενικοι. Στο κατω κατω προστατης τους ειναι. Δεν ειναι μονο για το πολεμικο ναυτικο. Και δεν ειναι κακο οτι η φρεγατα που παρευρεθηκε εκει γνωριζει καλυτερα τα καθηκοντα της. Χρονια πολλα π. Αντωνιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονια Πολλα. Μπράβο στον π. Αντώνιο κάθε χρόνο και καλύτερα αντι να κάθεστε να ασχολειστε προλαλησαντες με το ποιος σηκωσε την εικόνα. Πείτε ένα Μπράβο και ένα Χρόνια Πολλα στους Αννθρώπους αυτους που στο Κατω Κατω Γιορτάζανε και Σίγουρα εχουν Δουλέψει πολυ Παραπάνω απο όλους εσας του αργόσχολους που δεν εχετε τι να κάνετε και Δημοσιεύεται κακίες. Χρόνια Πολλά λοιπόν σε όλους και τις κακίες οι κακοι να τις κρατησουν για τον ευατό τους. Πάντως για να μην την σηκώσουν την εικόνα σίγουρα ειχαν σοβαρό λόγο που εμεις δεν τον ξέρουμε γιαυτο να μην μιλάμε. Ανδριώτες αν δεν βρούμε να πούμε κατι κακό δεν μπορούμε. Ντροπή μας γιαυτο που είμαστε γιαυτο μας κοροιδεύουν οι Ξένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από φιέστες ο παπα Αντώνης πρώτος.Έχει πολλά κονέ και τον βοηθούν φαινεται για να πραγματοποιεί τις'' παραστάσεις'' του.Πάντως ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,και του χρόνου και ΟΥΚ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν τιμας τον αγιο οπως του πρεπει δεν ειναι φιεστα. Αλλα προφανως δεν θα εχεις δει ουτε στον υπνο σου τετοιες εκδηλωσεις. Παρτε παραδειγματα. Οχι επειδει δεν τα κανουν αλλοι και δεν τα κανουμε εμεις μας πειραζει

      Διαγραφή
  5. Χρονια πολλα. Μπραβο στον π.αντωνιο. Μπορουμε να πουμε οτι οι εκδηλωσεις που κανει συναγωνιζονται αλλες μεγαλες εορτες μπραβο του. Συμφωνω με τον προηγουμενο ενα καλο δεν θα ακουσεις. Δυστηχως δεν υποστηριζομαστε βλεπετε τι εγινε μετην μπαντα στο γαυριο. Καλα εκαναν τα παιδια του λιμενικου και σηκωσαν την εικονα με αυτο θα ασχολουμαστε. Τα παιδια δουλευουν και το εχουν αποδειξει. Οχι μονο φιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ - ΣΤΑΘΕΡΑ- ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ...ΚΟΝΕ...ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΚΟΝΕ. ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ-ΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΩΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΚΟΜ ΑΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ...ΚΟΝΕ...ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ...ΤΩΡΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ..ΚΟΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ....ΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΚΟΝΕ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΔΡΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σαν το πρόγραμμα life που θα έφερνε τουρίστες,δεν βλέπεις φίσκα το Κόρθι από τουρισμό από Ιούνιο μέχρι Οκτωβρη.........

      Διαγραφή
  7. Κάποιοι είναι φτιαγμένοι να βλέπουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Τόσο άφρονες είναι που δεν μπορούν να ζήσουν με το καλό, το ωραίο. Τους ικανοποιεί το άσχημο, το επιδιώκουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαινεται και εσυ οτι εξιδιων κρινεις τα αλλοτρια

      Διαγραφή
  8. Ας φροντίσει να πέσει κανένα σακί τσιμέντο στις τρύπες του δρόμου που φαίνονται στις φωτογραφίες,δεν το βοηθούν τα κονέ γι αυτά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι δουλειά έχει ο παπάς με τις λακκούβες μόνον εσύ φίλε ανώνυμε σχολιαστή μπορείς να καταλάβεις.Είσαι παντελώς ανίδεος και στο χωριό μας πιστέβω να ξέρεις την παροιμία που λέει'' επειδή δεν μπορούμε να χτυπήσουμε το γαίδαρο χτυπάμε το ..τώρα τον παπά''...ο παπάς μας, κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και μάλιστα πολύ καλά,αλλά δεν αρέσει.Ρωτήστε όμως και εμάς που δεν είμασταν εκέι πως νοιώσαμε που διαβάζαμε και βλέπαμε τις φωτογραφίες απο τον Ορμο ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δουλεια έχει ο παπάς με τις λακκούβες;;;με τους λιμενικούς τι δουλειά έχει;και το πολεμικό πλοίο;;προιστάμενος τους είναι;Αρα χαρις στα ΄΄κονέ΄΄ που έχει τους έφερε,γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσει τα ΄΄κονέ ΄΄ του για τις λακκούβες;Αλλά εκεί δεν έχει φιγούρες,να μας παίρνουν φωτο,και να τις ανεβάζουν στο διαδίκτυο.Τώρα να μου πεις εδώ έχει έναν παρατρεχάμενο και φωτογραφίζει αβέρτα ΜΕΣΑ στην εκκλησία.Που είσαι ΧΡΙΣΤΕ να βουτήξεις το φραγγέλιο.......

      Διαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΜΕΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ...ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΕΙΝΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΙΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ....ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παπα- Αντώνη μην δίνεις σημασία σε αυτά που γράφουν, κάνε την δουλειά σου. Εγώ δεν έχω ελθει στον Άγιο Νικόλαος στο γιαλό ποτέ και βρίσκομαι σε κοντινό χωριό. Τα γνώρισα από το Αντρος και μ' άρεσαν. Μην ξεχνάς την παροιμία που λέει Πετροβολάνε το δέντρο που έχει καρπούς. Παπα- Αντώνη είσαι δέντρο με πολλούς καρπούς. Αν , δεν το εύχομαι, του χρόνου δεν κάνεις τίποτα πέραν από την Λειτουργία οι ίδιοι θα σου γράφουν γιατί δεν έκανες τίποτα. Κάνε αυτ΄'α που πρέπι και τα παραπάνω. Εμας που ζούμε 365 μέρες στο νησί μας αρέσουν , σπάνε την μονοτονία του Χειμώνα. Πρώτα ο Θεός αν με αξιώσει θα έλθω και γω του χρόνου. Να σκάσουνε οι φθονεροί που όταν βλέπουν να κάνεις κάποιος κάτι κοιτάνε να τον φάνε. Το καλοκαίρι βουλιάζουμε στις γιορτές και δεν ξέρουμε που να πρωτοπάμε και τον υπόλοιπο καιρό δεν βρίσκουμε που να πάμε. καθημερινά καφενείο τηλεόραση. Η μονοτνία σπάει με αυτές τις γιορτές αντε και με τα πανηγύρια , τώρα όμως είναι ακριβά δεν μπορείς να πηγαίνεις σ' όλα, το χρήμα είναι περιορισμένο, δεν περισεύει. και του χρόνου με υγεία παπα-Αντώνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διασκέδαση την βλέπεις την όλη ιστορία.Αυτό θα πει πίστη και κατάνυξη,δεν είμαστε καλά .Βρε τι κάνουν τα 10 μποφώρ,χα χα χα.Άρα ο παπάς πέτυχε να σας διασκεδάσει Μπάβο!!!!!!!!!!

      Διαγραφή