Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Let's Do It

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ


 Κυριακή 14 Απριλίου, συμμετέχουμε όλοι μας !



Το ''Let's Do It''  αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας  το μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος τους.
Η συνέχεια και η  προσπάθειας για την καθιέρωσή ,συνεχίζεται και για το 2013, έτσι για φέτος και η Ελλάδα , "φωνάξει" για άλλη μια φορά ''Let's Do It'' , καλώντας ακόμα περισσότερους εθελοντές.
Σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδας υπάρχουν ομάδες πολιτών, εθελοντικές οργανώσεις, Δήμοι, σύλλογοι, σωματεία, σχολεία, υπηρεσίες και επιχειρήσεις που ελπίζουν σε αυτό το όραμα και συνεχίζουν να το προωθούν.
Κάθε  εθελοντική οργάνωση, κάθε φορέα και κάθε πολίτη καλείται να δηλώσει συμμετοχή, να οργανώσει την δική του δράση καθαρισμού και να συντονίσει τους εθελοντές και τους φορείς που θα λάβουν μέρος στην περιοχή του.Μεθαύριο Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 11 π.μ  η "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ '' με την συμμετοχή του Συλλόγου Ν.Ε.Ο.Ι. Άνδρου, και τους καταστηματάρχες του Νειμποριού - παίρνοντας μέρος στη δράση Lets do it Greece” - θα καθαρίσουν τις παραλίες Νειμποριού και Παραπορτίου.
Ας δείξουμε όλοι οι Έλληνες πως μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα κοινό σκοπό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια Ελλάδα πιό όμορφη, πιό καθαρή.
Ας δείξουμε όλοι και στο νησί μας, πως μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα κοινό σκοπό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια Ανδρο  πιό όμορφη, πιό καθαρή, μια Ανδρο που μέσα απο τέτοιες και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες θα στείλει φέτος το μήνυμα προστασίας και ανάπτυξης του φυσικού της περιβάλλοντος, με την  ενεργό συμμετοχή όλων μας !

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΙΜΑ ! ΚΡΙΜΑ ! για μια ακόμα φορά για τους τοπικούς μας ΄΄ αρχοντες '' κάθε παράταξης ,κάθε άλλου μαζικού φορέα, συλλόγων κλπ που μια τέτοια πρωτοβουλία που σε όλη την Ελλάδα φουντώνει,προβάλλεται έγκαιρα και οργανώνονται ομάδες εθελοντών,εμείς το διάβασαμε σήμερα σε εσάς...και άντε τώρα να τρέξει μια τέτοια προσπάθεια, τελευταία στιγμή.
    Ας είναι που έστω και τώρα πήρε την οποια δημοσιότητα η πρωτοβουλία της Δ.Κ.Χώρας ...οι υπόλοιποι ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή