Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ

ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, το απόγευμα στη Χώρα η συγκέντρωση με θέμα τον Ανδριακό Ο.Φ. Παραβρέθηκαν περίπου πενήντα άτομα αριθμός που κρίνεται ικανοποιητικός αν και η συμμετοχή θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Στην συγκέντρωση έδωσαν το παρών φίλαθλοι της ομάδας, παλαίμαχοι και εν ενεργεία αθλητές, γονείς, πρώην και νυν παράγοντες του συλλόγου καθώς και αντιπρόσωποι του Αστέρα Κορθίου.

 Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και ακούστηκαν γνώμες και προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία και βιωσιμότητα του Ανδριακού. Υπήρξε, επίσης, σε πρώτη φάση εκδήλωση ενδιαφέροντος από παρεβρισκόμενους για υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές.
Τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση ήταν τα εξής:
Α) Ορισμός ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Β) Υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ.
Γ) Τρόποι προσέγγισης και εγγραφής μελών στον σύλλογο.
Δ)Δυνατότητες συνεργασίας με τους άλλους αθλητικούς συλλόγους του νησιού
Ε) Τρόποι οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου. 
Οι εκλογές ορίστηκαν να διεξαχθούν ή την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου ή την επόμενη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου.

7 σχόλια:

  1. Ας δημιουργηθεί μια ομάδα για το πρωτάθλημα Κυκλάδων και υποδομές στους τρεις πρώην δήμους που να συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, με τρεις ομάδες. Να παίρνουν παιχνίδια και εμπειρίες οι μελλοντικοί ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε αν δεν καταλάβουν όλοι ότι ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ σηκώνει το νησί,δεν πρόκειται να γίνει τίποτα! λεφτά δεν υπάρχουν,παίκτες δεν υπάρχουν,για να πλαισιώσουν με αξιώσεις 3 ομάδες που επειμένετε ότι μπορούν να υπάρξουν ! είναι αδύνατον ! ξεφτυλιζόμαστε τώρα και σαν νησί με την ΥΔΡΟΥΣΣΑ που τρώει 8αρες και φοβάμαι και εγώ όπως και άλλοι που συζητάμε, ότι μας περιμένουν ακόμα χειρότερα όσο και ν απροσπαθούν τα παιδιά που πάιζουν,είναι φανερή η αδυναμία,είναι φανερή η σύγκριση με τ΄ άλλα νησιά ! ας ξεκινήσουν απο τώρα οι διεργασίες ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ στο νησί,υπάρχει χώρος και για τα παιδιά να παίζουν,να δημιουργηθούν και φυτώρια μικρών και εφήβων και να προωθούνται στην α΄ομάδα, που θα μας εκπροσωπέι στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.Είναι πραγματικά τόσο ρεαλιστικά και μπορούν να γίνουν αυτά και ας δουλέψουμε όλοι για αυτό...όσοι θέλουν να το παιζουν παράγοντες ή προπονητές σε αποτυχημένα σχήματα που μας κάνουν ...ρόμπες στις Κυκλάδες να πάνε σπίτι τους...γιατί στην ουσία δεν αγαπάνε την ομάδα,αλλά τους ευατούς τους με το να εκθέτουν τα παιδιά μας που παίζουν μπάλλα στην χλέυη των άλλων νησιώτικων ομάδων και οπαδών.Φτάνει πιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΟΡΗΓΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΠΑΝΑΔΡΙΑΚΟΣ ΑΟ''. ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΜΕΓΑΛΑ.Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΦΥΤΩΡΙΑ,ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΙ ...ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ...ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΥΔΡΟΥΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ...ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ.ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΕΦΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ...ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ 5ΑΡΕΣ ΚΑΙ 8ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ έπεσε θύμα της μεγαλομανίας παραγόντων του. Είχανε τον Γουλανδρή και θέλανε μεγαλεία, ονειρευόντουσαν μεταγραφές από τα τέσσερα σημεία της Ελλάδας και του κόσμου. Διώξανε τον Γουλαντρη και του κλείσανε και την πόρτα επιστροφής του. Δυστυχώς και τα λάθη έχουν το τίμημά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ανοησίες...κανείς δεν έδιωξε κανέναν, εκλογές έγιναν και εκλέχτηκε ένας κύριος που έβαλε από την τσέπη του γύρω στις 150000 ευρώ. Αλλά είπαμε...φταίει η μεγαλομανία των παραγόντων που έδιωξαν τον Γουλανδρή.

      Διαγραφή
    2. δεν μας νοιάζει τι έφταιξε και αν πήγαν σπίτι τους τέτοιοι παραγοντίσκοι.σημασία έχει τώρα τι γίνεται και ποιοί θα εμπνευστούν απο την ιδέα ότι ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ δεν πρέπει να σβήσει.Αλλά να γίνει η κοινή προσπάθεια,μέσα απο εδώ απο την Χώρα για μία ομάδα όλο το νησί άμεσα !

      Διαγραφή
  5. Νικολαος Καλογερας20 Νοεμβρίου 2013 στις 8:25 μ.μ.

    Στην Ανδρο σημερα γινεται πολυ καλη δουλεια σε επιπεδο ακαδημιων απο τον Αστερα Κορθιου.Προσπαθεια οργανωμενη και με αποτελεσματα.Ο Ανδριακος πρεπει να ξαναστηθει στα ποδια του, αυτη τη φορα ως η ποδοσφαιρικη ομαδα ολου του νησιου.Η προχθεσινη συναντηση αφησε πολυ καλες αντυπωσεις.Ανδριακος και Αστερας Κορθιου εχουν τη δυνατοτητα να διατηρουν σε πολυ υψηλο επιπεδο το ποδοσφαιρο στην Ανδρο και κατ΄επεκταση στις Κυκλαδες απο κοινου.Με σωστες ακαδημιες και μια ισχυρη ανδρικη πανανδριακη ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή